• Logistică
DKV Mobility a inițiat un parteneriat cu OrangeGas

DKV Mobility, lider european în furnizarea de servicii de mobilitate a inițiat un parteneriat cu OrangeGas (OG). Companie de combustibil cu sediul în Olanda, care se concentrează pe combustibili alternativi, cum ar fi CNG (gaz natural comprimat), GNL (gaz natural lichefiat), HVO (motorină sintetică), hidrogen și soluții de încărcare pentru vehicule electrice. – DKV Mobility si OrangeGas au încheiat recent un acord de cooperare. În consecință, clienții DKV Mobility vor avea acum acces la 220 de stații de alimentare OG din Germania, Olanda și Suedia. Extinzând în continuare rețeaua de acceptare a combustibililor alternativi la nivel european a DKV Mobility la peste 19.500 de stații.

„Prin extinderea rapidă a rețelei noastre de acceptare pentru combustibili alternativi în Europa, suntem în avangarda către o mobilitate ecologică. Abordăm una dintre provocările cheie ale societății noastre.”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Suntem foarte mulțumiți de această cooperare cu OrangeGas. Compania este un furnizor profesionist pentru combustibili alternativi precum GNC, HVO, H2, GNL și soluții de încărcare pentru vehicule electrice.”

„Prin DKV Mobility am găsit un partener care are o rețea internațională puternică și extinsă de carduri de combustibil.”, spune Wijtze Bakker, Head Network Development la OG. „Suntem mulțumiți de acest parteneriat valoros dintre OG și DKV Mobility. Vom oferi clienților DKV Mobility acces la rețeaua noastră cu combustibili curați.”

Sprijinirea trecerii la combustibili și tipuri de vehicule ecologice este în concordanță cu scopul corporativ al DKV Mobility. Acela de a fi liderul tranziției către un viitor eficient și durabil al mobilității. DKV Mobility își propune să devină o companie pozitivă din punct de vedere climatic până în 2023 și să-și sprijine clienții în reducerea intensității carbonului flotelor lor cu 30% până în 2030, comparativ cu anul de bază 2019.

Sursă foto: https://www.dkv-mobility.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *