- Știri
Somon la clasa business
Serviciile de catering vor fi imbunatatite si pe cursele externe la clasa Business. Astfel, meniurile pe baza de vita au fost înlocuite cu cele pe baza de somon. Meniul principal are la baza somon, curcan sau pui cu diferite garnituri din legume, orez sau paste. La acesta se adauga o gama variata de salate si branzeturi. Deserturile meniului de la clasa Business sunt variate si pot consta in tarta de fructe, chec, mousse sau prajitura de branza.
Vin sec la clasa Economic
La clasa Economic, pe cursele mai lungi de doua ore, meniurile au la baza preparate din piept de pui, combinate cu legume, cartofi la cuptor, orez, etc., iar ca desert, platoul conţine o briosa, ciocolata sau fructe.
Pentru clasa Economic, pe cursele externe, cu durata de zbor de pana la doua ore se introduce conceptul Deli bag cu sandwich si desert. O alta noutate consta in introducerea vinului sec pentru pasagerii clasei Economic, acestia putand opta pentru un pahar de vin sec sau demisec.
Meniuri speciale la rezervare
Tarom reaminteste pasagerilor sai ca ofera la cerere si meniuri speciale, care pot fi comandate de catre acestia, in momentul în care isi realizeaza rezervarile pe zborurile Tarom. Se poate opta pentru: meniu vegetarian, meniu lacto-vegetarian, meniu raw vegetarian (care include legume proaspete), meniu constând doar în fructe, meniu de post, meniu fără sare ÅŸi meniu care respectă rigorile regimului alimentar al persoanelor care au diabet. Pot fi comandate meniuri pentru bebelusi si meniuri pentru copii.
Serviciile de catering oferite includ si optiunea pentru meniuri specifice unor zone geografice ÅŸi culturale, cum ar fi meniu hindus, musulman sau cuser.