• Aerian
  • Logistică

Kuehne+Nagel, transport aerian cu aeronave Boeing. Liderul pieței de transport aerian de marfă, Kuehne+Nagel, continuă să își dezvolte business-ul. Și-a extins rețeaua prin punerea în funcțiune a primului Boeing 747-8 Freighter, cea mai capabilă aeronavă cargo din lume. Reprezentanții K+N spun că „Empower” și “Inspire” vor conecta lumea!  

Kuehne+Nagel transport aerian cu aeronave Boeing

Extinderea rețelei de transport aerian de marfă a Kuehne+Nagel survine acordului pe termen lung cu Atlas Air Inc. Drept urmare, cele două aeronave cargo vor sprijini clienții Kuehne+Nagel cu servicii de înaltă calitate – fiabilitate, calitate, rapiditate și riscuri reduse. De acum, rutele Transpacific vor fi conectate cu Asia.

„Este un moment foarte special pentru noi să vedem decolarea Kuehne+Nagel 747-8F „Inspire”. Împreună cu ultimul 747-8F pe care l-am numit „Empower”, aeronava va sprijini clienții noștri cu soluții fiabile și flexibile la nivel global. Suntem încântați să sărbătorim această zi alături de partenerii noștri Atlas Air și Boeing. Așteptăm cu nerăbdare să vedem aeronavele noastre conectând lumea”, a declarant Yngve Ruud, responsabil pentru logistică aeriană.

„Această livrare de 747-8 subliniază importanța parteneriatului nostru strategic pe termen lung cu Kuehne+Nagel și angajamentul nostru de a sprijini creșterea și expansiunea lor continuă. Cele două aeronave 747-8F pe care le vom opera pentru Kuehne+Nagel vor adăuga mai multă capacitate și versatilitate pentru rețeaua lor”, a completat John Dietrich, președinte și director executiv al Atlas Air Worldwide.

Kuehne+Nagel transport aerian cu aeronave Boeing

Kuehne+Nagel, transport aerian cu aeronave Boeing.Performanța aeronavelor cargo Boeing 747-8 Freighter

Boeing 747-8 Freighter este cea mai capabilă aeronavă cargo din lume. Datorită capacității de încărcare și a tehnologiei avansate, această aeronavă este un vârf de lance a transportului aerian la nivel global. În plus, are un consum mai mic de combustibil, are emisii scăzute de dioxid de carbon (CO2) și zgomot redus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *