22 ianuarie 2015
  • Logistică

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuehne + Nagel si British American Tobacco (BAT) și-au extins colaborarea prin punerea în aplicare a unei noi soluții de logistică integrată la nivel global.
Conceptul extinde obiectul activității desfășurate de Kuehne + Nagel pentru BAT și vede cele două organizații colaborând în continuare pentru a stimula inovarea în lanțul de aprovizionare existente BAT. Noile concepte privind centrul Global Marine și Air Logistics Service Centre (GMALSC) integrează toate fluxurile globale de transport maritim și aerian pentru BAT într-un singur punct logistic de control. Spre deosebire de modelele de marfuri specifice și geografie anterioare operate de Kuehne + Nagel, care s-a ocupat de Global Leaf Pool și cerințele independente din Asia-Pacific, GMALSC facilitează acum managementul lanțului de aprovizionare end-toend pentru toate produsele de bază, de intrare și de ieșire, pe tot globul, prin intermediul unei platforme de informare.
Această platformă permite vizibilitatea mișcării produselor în toate etapele, oferind un sprijin mai bun în luarea deciziilor pentru BAT. În plus, procesele globale standardizate sunt combinate cu cunoștințe locale prin intermediul rețelei aeriene și maritime la nivel mondial ale lui Kuehne + Nagel, pentru a spori eficiența.
Dave Anderson, Global Head Supply Chain pentru BAT, spune: “Prin GMALSC facem un pas important spre realizarea lanțului nostru de aprovizionare viitor. Serviciul oferit de Kuehne + Nagel este acum complet integrat în modelul de operare target, oferind creșterea eficienței și flexibilității pentru a satisface nevoile de dezvoltare ale afacerii noastre globale.
Tobias Jerschke, Global Head of Integrated Logistics, Kuehne + Nagel, a adăugat: “Piața pe care activează BAT se schimbă foarte rapid. Prin parteneriatul strâns și dezvoltarea în continuare a soluțiilor centralizate de control Kuehne + Nagel, BAT poate răspunde rapid la noile provocări”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *