• Știri

Kuehne + Nagel isi extinde serviciul LCL și lansează un nou serviciu direct de grupaj maritim din Hong Kong. Vine astfel în sprijinul clientilor ce doresc un timp de tranzit mai rapid si un serviciu de calitate.

Kuehne + Nagel lanseaza un nou serviciu direct

Acest serviciu are un timp de tranzit de 28 de zile port-to-port din Hong Kong catre Romania. Depozitul Kuehne + Nagel din Bucuresti va servi drept punct de deconsolidare a marfurilor importate. Livrarea marfurilor catre destinatia finala este coordonata de catre reprezentantii Kuehne + Nagel din Bucuresti si Constanta. Clienții avand insa si posibilitatea de a opta pentru varianta de a-si ridica singuri marfa din depozitul Kuehne + Nagel.

Kuehne + Nagel lanseaza un nou serviciu direct

Cu ajutorul platformei online KN Login, Kuehne + Nagel asigura vizibilitatea si monitorizarea tuturor transporturilor de la preluare pana la livrare.
Noul serviciu consolideaza si mai mult portofoliul de servicii LCL ale lui Kuehne + Nagel Romania, care are in prezent 3 servicii directe din Asia- Pacific catre Romania (Singapore, Shanghai si Hong Kong).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *