• Știri

Viena, Februarie 2013 – CEMTEC, o companie specializata in ciment si tehnologie miniera a ales Kuehne + Nagel pentru un proiect international catre Rusia. Sunt planificate transporturi din Enns si Linz (AT) precum si din Asia, Australia si Africa de Sud catre Magadan in Rusia.

Kuehne Nagel gestioneaza un proiect logistic pentru CEMTEC

Kuehne + Nagel Linz gestioneaza un proiect important pentru CEMTEC pana la sfarsitul lunii martie 2013. Proiectul include trei livrari agabaritice partiale de la CEMTEC in Enns si Linz. Precum si de la furnizorii CEMTEC din Germania, Indonezia, Australia si Africa de Sud catre clientii din Magadan, Rusia.

Comanda consta in 6500 m³ de materiale de constructii pentru mori cu bile provenite de pe patru continente diferite. Acestea urmeaza a fi transportate catre fabrica din Rusia supravegheate de Kuehne + Nagel Linz. Transporturile din Austria,Germania si Africa de Sud – incluzand doua dintre cele mai grele colete cu 98 de tone fiecare sunt transportate catre Antwerp pentru consolidare.

Prima livrare din cele trei parti a fost deja facuta in Decembrie 2012 si Ianuarie 2013 iar in Februarie vor avea loc urmatoarele livrari. Intregul proiect trebuie finalizat cel mai tarziu la sfarsitul lunii martie datorita conditiilor meteo extreme din Rusia. “Este obligatoriu ca strazile sa fie inghetate deoarece altfel nu va fi posibil transportul agabaritic catre Magadan ”, spune Jürgen Heinrich,branch manager Kuehne + Nagel Upper Austria.

Despre CEMTEC


CEMTEC gestioneaza proiecte in intreaga lume pentru ciment si industria prelucratoare
.. Gama lor de produse include mori tub pentru macinarea materialelor ample in vrac ,minerale, precum și tobe rotative pentru tratament termic (calcinarea, uscare,
racire) si de prelucrare mecanica (amestecare, masina de spalat, aer conditionat, etc) de materiale vrac diferite. CEMTEC ofera, de asemenea, supravegherea montajului, punerea in functiune si suport tehnic.

Despre Kuehne + Nagel

Cu aproximativ 63,000 de angajati in 1000 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne
+ Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata
sta in transporturile maritime ,aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in
furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management

Sursa foto : www.kuehne-nagel.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *