• Logistică

Kuehne + Nagel va sprijini Grupul BMW cu implementarea unei noi structuri în ceea ce priveşte logistica pieselor de schimb la Centrul de Distribuţie Central (CDC) în Bavaria. Din CDC, Grupul BMW livrează piese de schimb către centrele regionale de distribuţie din întreaga lume, care la rândul său asigură livrarea către dealerii autorizaţi BMW local.

Kuehne + Nagel va prelua treptat operaţiunile în trei locuri CDC din Bavaria de Jos începând cu luna noiembrie. În plus, vor fi incluse în serviciile oferite şi activităţi precum controlul şi ambalarea pieselor de schimb.

Kuehne + Nagel va fi, de asemenea, responsabil pentru depozitarea şi expedierea mărfurilor.

_DSC9351

“Timp de mulţi ani, Kuehne + Nagel a fost un partener puternic pentru industria de automobile. Acest nou contract cu Grupul BMW subliniază expertiza noastră vastă în special în domeniul logisticii pieselor de schimb.

Suntem foarte încântaţi de extinderea parteneriatului nostru cu Grupul BMW “, spune Jens Wollesen, membru al consiliului de administraţie al organizaţiei germane Kuehne + Nagel, responsabil pentru Contract Logistics. De la logistică de producţie până la just-in-time/just-in-sequence, logistica pneurilor, a pieselor de schimb şi a retururilor, portofoliu de servicii

Kuehne + Nagel acoperă întregul ciclu de viaţă a vehiculului. Peste 3.000 de angajaţi din Germania sunt implicaţi în proiecte pentru sectorul auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *