• Știri

Jan Ptacek ii urmeaza in acest post lui Thomas Dubruel. Acesta preia functia de director general adjunct al Renault MAIS (filiala de distributie a Grupului Renault din Turcia).

Jan Ptacek este noul Director General al Renault Commercial Romania

 

In varsta de 44 de ani, de nationalitate ceha, Ptacek are o experienta de doua decenii in cadrul Grupului Renault. Jan Ptacek a ocupat in primii ani de cariera functii in marketing si managementul retelei comerciale din Republica Ceha si apoi din Franta.


In 2003 preia functia de director de Marketing al marcii Dacia, coordonand in acea perioada, lansarea modelului Logan.
La sfarsitul anului 2004 se intoarce la Paris, in cadrul Directiei de Strategie si Marketing a Grupului. Timp de patru ani calitate de director al Gamei Comerciale Entry va avea timp de patru ani, responsabilitatea strategiei de marketing a gamei Entry si a marcii Dacia.


In 2008 este numit director de Marketing al marcii Renault pentru Rusia si regiunea Eurasia.
La sfarsitul anului 2012 devine director general al filialei comerciale Renault din Ucraina.
Jan Ptacek priveste cu emotie revenirea in Romania. Aceasta este tara de care se simte legat dupa atatia ani in care cariera sa s-a impletit cu renasterea si cu evolutia marcii Dacia.


„Am petrecut o parte fascinanta a carierei mele lucrand la acest proiect frumos care se numeste Dacia. Sunt nerabdator sa revin la Bucuresti si sa continui aceste eforturi alaturi de echipele din Romania”, a declarat Jan Ptacek, director general Renault Commercial Romania.

Sursă foto: linkedin.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *