• Logistică

IVECO și MotoGP au reînnoit parteneriatul pentru următorii patru ani. Astfel, după zece ani, compania revine ca furnizor official de camioane pentru cea mai importantă competiție de curse de motociclete din lume. IVECO va furniza 14 vehicule pentru a asigura transportul logistic la evenimentele MotoGP în următoarele patru campionate (2023 – 2026).

IVECO- furnizor oficial de camioane pentru MotoGP

Noul sezon al MotoGP a început pe 26 martie, la Autodromo Internacional do Algarve din Portimao, Portugalia. Se va încheia în noiembrie, pe Circuitul Ricardo Tormo din Valencia, Spania, cu un total de 21 de Grand Prix-uri, organizate în 18 țări diferite.

„Suntem mândri să susținem o astfel de competiție remarcabilă. Tehnologia de vârf se îmbină cu un inegalabil curaj de a depăși limitele. Această sponsorizare reflectă aceeași energie care stă la baza angajamentului IVECO. Dorim să creăm cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri și pasiunea pentru competiție care ne determină să fim orientați înspre excelență în fiecare zi.”, a declarat Luca Sra, președinte Truck Business Unit Iveco Group.

IVECO- furnizor oficial de camioane pentru MotoGP

IVECO- furnizor oficial de camioane pentru MotoGP

14 camioane oficiale pe pistele de Grand Prix

IVECO va oferi suport pe tot parcursul acestui sezon cu 13 camioane IVECO S-WAY și un camion IVECO Daily. Camioanele vor asigura transportul materialelor și echipamentelor pentru curse pe traseele care leagă circuitele. Contribuind astfel la amenajarea care va găzdui spectatorii și invitații la competițiile MotoGP.

IVECO- furnizor oficial de camioane pentru MotoGP

De asemenea, IVECO este sponsor oficial al echipei Repsol Honda și furnizor oficial al echipei de racing Tractor Mooney VR46, oferind sprijin logistic prin camioanele IVECO S-WAY pentru transportul echipamentului piloților la cursele MotoGP desfășurate în Europa.

Sursă foto: https://www.motogp.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *