• Rutier

Cea de-a 45-a ediție a Raliului Dakar, care s-a desfășurat în Arabia Saudită, a adus IVECO Trucks în lumina reflectoarelor. La capătul cursei de 8.500 de km, IVECO s-a poziționat pe locul întâi la clasa camioanelor. IVECO a câștigat Raliul Dakar 2023 la clasa camioanelor.

Cel mai important eveniment sportiv auto al anului s-a desfășurat pe parcursul a două săptămâni, în Arabia Saudită, de pe coasta Mării Roșii (în apropierea orașului Yanbu) până pe coasta Golfului Persic (orașul Dammam). Camioanele IVECO Powerstar sunt echipate cu motoare IVECO Cursor 13 cu până la 1.000 CP, special proiectate de FPT Industrial.

IVECO a câștigat Raliul Dakar 2023 la clasa camioanelor

„Suntem foarte fericiți de rezultatele obținute de echipele noastre și de camioanele noastre IVECO Powerstar. Trebuie să ne arătăm recunoștința față de piloții noștri, care au forțat la maximum limitele proprii și ale vehiculele lor oferind o performanță fantastică în cel mai dur dintre raliurile Dakar din Arabia Saudită. Suntem atât de mândri de toate echipajele noastre, care au acceptat această provocare cu seriozitate și determinare, făcând camioanele noastre să strălucească și să obțină performanțe câștigătoare”, a declarat Fabio Santiago, șeful departamentului de marketing și management al IVECO Truck Business Unit.

IVECO proiectează, produce și comercializează o gamă largă de vehicule off-road și comerciale, acoperind toate segmentele de greutate. La nivel Global, IVECO are uzine de producție în 7 țări din Europa, Asia, Africa, Oceania și America Latină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *