• Știri
  • Tabita Tour a transportat cu 15% mai multi pasageri in primele cinci luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2012
  • Compania va investi un milion de euro in extinderea parcului auto, dupa ce a inregistrat o creÈ™tere de 10% a vanzarilor in aceeasi perioada

In ciuda contextului economic nefavorabil si a expasiunii companiilor aeriene low cost, Tabita Tour se pregateste sa-si extinda parcul auto, in urma unei investitii de un milion de euro.

“Reinnoim in permanenta parcul auto Tabita Tour, pentru a putea raspunde cererii crescande pentru serviciile noastre, dar si din considerente de siguranta a pasagerilor. Pana acum am optat in majoritatea cazurilor pentru autocare si microbuze noi, pentru ca cheltuielile cu intretinerea lor si riscurile de producere a unor accidente sunt mult mai mici. In 2012 am investit un milion de euro in flota noastra de autocare, investitie ce s-a reflectat pozitiv in cresterea portofoliului nostru de clienti cu 15%, iar datorita rezultatelor inregistrate de la inceputul anului am luat decizia de a aloca inca un milion de euro in acelasi scop”, a declarat Ioan Sighiartau, director general al Filadelfia Group.

Tabita Tour detine un parc auto cu 71 de microbuze si autocare, cu o capacitate de transport de la opt la 80 de persoane, marcile preferate fiind Mercedes-Benz, Setra si Irizar pentru cursele internationale regulate si ocazionale si Mercedes-Benz si Temsa pentru cele interne. Valoarea totala a parcului auto se ridica la aproximativ sapte milioane de euro.    

Companie specializata pe transportul intern si international de persoane, Tabita Tour a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de zece milioane de euro, detinand o pondere de aproximativ 50% din afacerile totale ale grupului Filadelfia. Compania a dezvoltat o retea cu 37 de agentii in Romania, 23 in Spania si alte trei in Italia.  

Filadelfia Group este un grup bistritean de firme cu activitati in diverse domenii: transport rutier de persoane, intern si international (Tabita Tour), turism (Filadelfia Turism), asigurari (DirektAsig Filadefia Broker de Asigurare), transport de marfa (Filadelfia Marfa) si constructii (Filadelfia Constructii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *