1 ianuarie 1970
  • Știri

Procesul de selectie se va desfasura in doua etape: sustinerea probelor fizice specifice categoriei de pregatire fizica accentuata – proba eliminatorie si sustinerea examenului de admitere in cadrul Scolii Superioare de Aviatie Civila, sub forma unei evaluari a cunostintelor generale de limba engleza, matematica si fizica.

Candidatii declarati „ADMIS” vor fi mutati in interesul serviciului la I.G.Av. si numiti in functii intr-o structura special destinata acestora, iar ulterior vor urma cursurile la Scoala Superioara de Aviatie Civila, bursele de instruire fiind asigurate de Ministerul Transporturilor.
 La finalizarea cursului care se desfasoara pe parcursul a 12 luni, absolventii vor dobandi licenta civila de zbor, care in urma parcurgerii unui program de pregatire specific, stabilit de Statul Major al Fortelor Aeriene, va fi echivalata cu brevet militar de pilot.
Mai multe informatii referitoare la procesul de recrutare si selectie se regasesc pe pagina de Internet a Ministerului Afacerilor Interne, www.mai.gov.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *