1 ianuarie 1970
  • Știri

Si asta in conditiile in care estimarile arata ca veniturile companiei vor fi mai mici decat cheltuielile cu circa 935.000.000 lei. Mai precis, CFR SA estimeaza venituri totale de 1,51 miliarde lei si cheltuieli de 2,44 miliarde lei, conform bugetului, scrie Bursa.

Costurile cu cei 120 de salariati in plus vor fi de circa 280.000 lei, in coditiile in care castigul mediu lunar pe salariat la companie este de 2.337 lei.

De la inceputului anului si pana in prezent, mii de ceferisti au fost disponibilizati, numarul de persoane concediate din sectorul feroviar urmand sa ajunga, anul acesta, la circa 10.300 de persoane, fata de anul 2008, adica de la inceputul crizei economice.

Decizia de a face noi angajari in sectorul feroviar este greu de inteles deoarece sectorul se afla in atentia Fondului Monetar International (FMI) din cauza arieratelor companiilor de stat, comenteaza jurnalistii de la Bursa.

Mai mult decat atat, ministrii Cabinetului Boc au sarcina sa prezinte, in urmatoarele saptamani, in Guvern, noi planuri de restructurare ale sectoarelor pe care le coordoneaza, unul dintre principalele motive fiind tocmai acela al costurilor prea mari.

Un răspuns

  1. Bună ziua vin cu o întrebare la dumneavoastră. Se mai face angajări pentru muncitori necalificați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *