• Știri

i40 va fi prezentat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, in luna martie, si promite sa orienteze perceptia publicului fata de marca Hyundai catre un nivel aspirational, prin designul dinamic adoptat, calitatea de cel mai inalt nivel, performantele si specificatiile tehnice deosebite.

Noul i40 va fi lansat in versiunea de caroserie wagon, varianta sedan urmand la numai cateva luni mai tarziu.

“Avem ambitii inalte pentru marca Hyundai in Europa, iar i40 reprezinta pilonul care va sprijini atingerea obiectivelor noastre pentru 2011 si pentru viitorul apropiat. Ne asteptam ca nivelul calitativ impus de modelul i40 sa continue ascensiunea imaginii Hyundai pe piata europeana si sa atraga noi clienti catre marca”, a declarat Allan Rushforth, vicepresedinte Hyundai Motor Europe.

Proiectat in cadrul centrului de cercetare si dezvoltare Hyundai de la Rüsselsheim, Germania, noul i40 reprezinta primul model Hyundai apartinand segmentului CD special dezvoltat pentru clientii europeni. Modelul continua linia de design ‘fluidic sculpture’, adoptand grila hexagonala reprezentativa pentru noua gama Hyundai si forme indraznete, ce confera modelului o aparitie sportiva, dinamica, integrand armonios partile laterale, frontala si spate.

Noul i40 devine totodata cel mai inovativ model Hyundai dedicat publicului european, acesta punand la dispozitie tehnologii prietenoase cu mediul inconjurator, dezvoltate in cadrul programului Blue DriveTM si o paleta de motorizari la cele mai inalte standarde de performanta, economie de combustibil, plus emisii de noxe extrem de scazute.
“Modelul i40 imbina perfect cele patru elemente ce reprezinta valorile Hyundai: confortul, performanta, eficienta si stilul. Designerii si inginerii nostri au livrat masina care inglobeaza aspiratiile clientilor europeni pentru un model de clasa CD,” a adaugat Allan Rushforth.

i40 va beneficia de programul fara precedent Hyundai ‘Five Year Triple Care’, ce include 5 ani de garantie integrala, transmisibila si fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Mai multe detalii referitoare la noul model Hyundai i40 vor fi disponibile in apropierea Salonului Auto de la Geneva 2011, din luna martie, eveniment ce va marca premiera mondiala a modelului.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului?tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007. smartfinancial.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *