• Știri

Anul trecut compania H.Essers a achizitionat de la Bucharest Industrial Park, un teren de 5ha. Scopul a fost acela de a dezvolta un proiect logistic.

H.Essers a finalizat constructia noului depozit de 30.000mp in Bucharest Industrial Park

Acest proiect face parte din planul strategic de dezvoltare si extindere in Europa de Est.
H.Essers intentioneaza sa extinda acest proiect pana la o suprafata de depozitare de 100.000 m² . Compania are in vedere facilitatile si conditiile profesioniste oferite de Bucharest Industrial Park.
Primul depozit are suprafata de 30.000 m². Acesta va deservi:

  • articolelor farmaceutice (5000 m²),
  • produse de larg consum (2 x 10.000 m²),
  • lichide si produse chimice (2 x 2000 m²) precum si
  • alte produse (1000 m²). Toate acestea respectand directiva standard de securitate si protectia mediului SEVESO.
H.Essers a finalizat constructia noului depozit


In momentul de fata, companii precum KLG Europe, Gokbora International Transport, Prologis, AVE Intermed si Universal Logistic isi desfasoara activitatea in Bucharest Industrial Park.

 Despre Bucharest Industrial Park (BIP)

Bucharest Industrial Park (BIP), situat la Km 23, autostrada A1, Bucuresti– Pitesti, este dezvoltat pe baza unui parteneriat romano (familia Ratiu) – belgian (Wilmarc Invest &Attis), fiind format dintr-un parc de 173 de ha de teren . Bucharest Industrial Park a generat pana in prezent investitii peste 70 de milioane de euro din care s-au creat peste 1000 de locuri de munca. Principalele companii din  Bucharest Industrial Park (BIP) activeaza in domeniul logisticii, depozitare si industrie usoara. Bucharest Industrial Park ofera o flexibilitate maxima in ceea ce priveste satisfacerea cerintelor clientilor sai prin oferirea unor cladiri la cheie si terenuri gata pentru constructie, echipate cu electricitate, gaz, telecomunicatii, internet cat si o infrastructura corespunzatoare. 

Sursă foto: ctp.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *