• Logistică

guardian111

Vizitatorii de la Automechanika din Frankfurt (13-17 septembrie 2016) vor avea ocazia de a se întâlni cu nou desemnata echipă care conduce Guardian Automotive, una dintre ramurile Guardian Glass, cu răspândire la nivel european, inovator de clasă mondială din domeniul tehnologiilor sticlei și a peliculizării suprafețelor din sticlă.
Guardian Automotive reunește facilitățile de producție ale companiei de pe plan european cu serviciile de depozitare și distribuire de ultimă generație, conduse de o singură echipă, capabilă să ofere servicii rapide și fiabile, permanent. Toate activitățile Guardian Automotive sunt susținute în totalitate de serviciile de cercetare, dezvoltare și tehnice ale Guardian Glass.
Compania își manifestă angajamentul său total față de segmentul auto și, în prezent, realizează investiții semnificative în active și oameni, cu obiectivul clar de a satisface nevoile din industrie în ceea ce privește cerințele actuale și viitoare.
Conform celor declarate de Marco Antonio Moreno, Director de vânzări și de marketing, Guardian Automotive se află într-o poziție favorabilă pentru a deveni furnizorul preferat în ceea ce privește geamurile auto de calitate premium: ”Suntem destul de mari pentru a livra, destul de mici pentru a ne păsa și destul de puternici pentru a ne susține clienții. Suntem capabili să prestăm servicii personale, practice și să oferim o consolidare tehnică”.
Marco Antonio Moreno a adăugat: ”Într-un domeniu industrial în care viteza este esențială, deținem facilitățile și resursele de a ne ridica și de a depăși nivelul așteptărilor clienților noștri. Manifestăm flexibilitate în producție, rapiditate în livrări și fiabilitate totală – cu un nivel de livrare la timp de 98,5%”.
Guardian Automotive expune în holul 6, nivelul 2, standul A50 la Automechanika (13-17 septembrie 2016) în Frankfurt, Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *