• Știri

Pierre-Jean Lorrain, fost Director General al GEFCO Italia, preia conducerea zonei Europa Centrala, Balcani si Orientul Mijlociu pentru Grupul GEFCO. Grupul GEFCO isi continua extinderea.

Amplasare strategica pentru fluxurile logistice

Situata la intersectia dintre Europa de Vest, tarile baltice si Rusia, aceasta zona ofera perspective reale de crestere. Acestea datorita productiei in plina ascensiune. Pe langa sectorul auto, care reprezinta punctul forte al expertizei GEFCO. La care se adauga si sectoarele aeronautic, al energiei, al bunurilor de consum sau al industriei.
GEFCO a reusit sa valorifice dinamica regiunii. Aceasta prin deschiderea recenta a filialelor sale in Bulgaria (2011), in Emiratele Arabe Unite (2013) si in Croatia (2013). La acestea se adauga filialele existente deja in zona: Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Slovenia si Turcia.

Grupul GEFCO isi continua extinderea

Filiala nou creata din Croatia permite consolidarea si fluidizarea fluxurilor cu multe tari invecinate. Printre care se numara: Italia, Slovenia, Ungaria, Serbia, Bosnia-Hertegovina si Muntenegru. Inaugurarea unei filiale in Dubai ofera GEFCO posibilitatea accelerarii schimburilor comerciale intre Orientul Mijlociu, Africa si Asia. Aceasta retea stransa de teritorii, asociata cu o cooperare constanta intre diferitele filiale, faciliteaza fluxurile logistice pe intregul continent european. Permite GEFCO sa exploateze la maxim potentialul logistic ridicat al regiunii.

Platforma privilegiata de schimburi comerciale

Una dintre prioritatile strategiei GEFCO este consolidarea activitatilor in cadrul zonei, insa si cu numeroasele tari invecinate, care sunt principalii sai parteneri economici.
Fluxurile catre si dinspre Rusia, precum si schimburile comerciale cu tarile din Comunitatea Statelor Independente (CSI) trebuie accelerate, de asemenea, beneficiind de oportunitatile considerabile oferite de alaturarea GEFCO la Grupul RZD.

Cooperarea cu tarile din vestul Europei, precum Franta si Italia, este de asemenea esentiala. GEFCO actioneaza astfel ca facilitator al fluxurilor intre aceste doua zone de schimburi comerciale, datorita retelei sale integrate unice.
Pentru a-si asigura dezvoltarea in zona, GEFCO doreste, de asemenea, sa recruteze candidati in toate domeniile (management, operatiuni si functii de sprijin).

Sursa foto: wikipedia.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *