• Știri

O expansiune strategica a retelei pentru furnizarea de solutii globale

Filiala din Mexic a fost inaugurata in luna martie 2013, in inima capitalei Ciudad de Mexico. „Mexicul este o zona foarte activa in general, si pentru sectorul auto in special” spune Gilles Cudia, director general, GEFCO Mexic. „Reteaua noastra extinsa din America Latina, care leaga acum cele 3 economii principale din regiune – Argentina, Brazilia si Mexic – impreuna cu oferta noastra Overseas ne plaseaza in pozitia unica de a oferi clientilor industriali solutii logistice integrate door-to-door.(…). Datorita relatiei sale de 60 de ani cu PSA Peugeot Citroën, GEFCO are o experienta inegalabila in domeniul logisticii auto si poate oferi aceste servicii integrate si altor industrii”, explica Gilles Cudia.

GEFCO Mexic va oferi o gama larga de servicii logistice, cum ar fi transport maritim si aerian, logistica pentru domeniul auto, depozitare, transport rutier, distributie locala si expertiza vamala. 

 

Oferta integrata de import-export pentru logistica Overseas si sourcing global

Avand o suprafata extinsa de granite la ocean si un acces facil la porturi, impreuna cu fluxuri importante de import si export, Mexicul reprezinta un punct strategic pentru activitatile Overseas si ofera oportunitati cruciale pentru solutiile globale de sourcing.

GEFCO lucreaza in prezent la un proiect de preluare a unei platforme logistice internationale din Toluca (langa Ciudad de Mexico), care desfasoara operatiunile de sourcing global pentru aprovizionarea fabricilor PSA din Porto Real (Brazilia) si Palomar (Argentina) cu piese de schimb pentru industria auto, cumparate din Mexic.   

Platforma logistica internationala ofera calitate globala standardizata cu un proces integrat si omogen si completeaza o retea de puncte internationale care sunt deja administrate de GEFCO, de exemplu Le Havre in Franta, Trnava in Slovacia, Shanghai in China si Mulhouse-Sausheim pentru fluxul din Franta spre Rusia (Kaluga).

Investitii puternice in pietele cu crestere rapida

Deschiderea filialei mexicane este o dovada a orientarii grupului catre piete internationale cu crestere rapida. Vine la scurt timp dupa inaugurarea GEFCO Dubai si GEFCO Africa de Sud, si este primul dintre o serie de birouri care urmeaza sa fie inaugurate in 2013. Astazi, Grupul GEFCO are 36 de filiale, 70 de parteneri si este prezent pe 5 continente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *