• Știri

La acest proces de privatizare au fost invitati pana acum doar nume grele de pe piata mondiala a transportului si logisticii. Astfel, pentru privatizarea Train OSE, alaturi de Grampet Group vor mai participa, printre altele, un consortiu format din:

  • Caile Ferate Ruse (RZD)
  • Societatea Cailor Ferate din Franta (SNCF)
  • COSCO (China Ocean Shipping Company), cel mai mare furnizor de servicii de logistica si shipping din China.
Grampet-GFR este in competitie cu greii mondiali ai transporturilor

Participarea grupului de companii Grampet-GFR la acest proces de privatizare, reconfirma rolul de lider national, regional si european pe care grupul il are în ceea ce priveste transportul feroviar de marfa. Ofera înca o dovada a seriozitatii si a respectului cu care acesta este tratat in sectorul in care face excelenta de 13 ani.

Grupul Grampet

“Cei 9.000 de angajati ai Grampet Group au adus impreuna compania la acest nivel. Suntem mandri de invitatia de a participa la privatizarea operatorului de stat de transport feroviar de marfa din Grecia. Este o recunoastere binemeritata a muncii pe care am depus-o cu totii vreme de 13 ani.”

Grupul de companii Grampet-GFR confirma inca o data ca este un ambasador al Romaniei in lume. Ne-am dori sa ne putem derula proiectele si in tara in aceleasi conditii de respect si justa apreciere. Dam plus valoare prin ceea ce producem pentru intreaga societate romaneasca. In plus oferim locuri de munca si venituri la bugetul de stat. Invitatia pe care am primit-o sa participam la privatizarea Train OSE sper ca mai lamureste o data soliditatea si bonitatea noastra ca agent economic”, a declarat Gruia Stoica, presedintele Grampet Group.

Privatizarea operatorului de stat din Grecia este a treia privatizare internationala la care Grampet Group participa de la inceputul acestui an. De asemenea, reamintim faptul ca Grampet Group a castigat privatizarea din Croatia pentru HZ Cargo. Asta in fata unor alte companii europene cu reputatie, precum AWT si Rail Cargo Austria. In Bulgaria, grupul Grampet-GFR se afla in pole-position pentru BDZ Cargo, asteptand decizia guvernului bulgar in legatura cu reluarea procedurii de privatizare.

Sursa foto: https://www.grampet.ro/ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *