• Știri


Goodyear lansează noua sa gamă de anvelope de iarnă cu tehnologia SoundComfort. După ce a implementat cu succes tehnologia de reducere a zgomotului în gama de vară, Goodyear oferă acum consumatorilor posibilitatea de a alege anvelope de iarnă cu tehnologia SoundComfort.
O plimbare mai silențioasă este o călătorie mai confortabilă. Există totuși multe elemente care creează zgomot în interiorul mașinii: vânt, viteza de deplasare, condițiile de drum, zgomotele motorului și ale structurii mașinii, precum și anvelopele.

Atunci când încercați să reduceți zgomotul în habitaclul mașinii, anvelopele pot oferi cea mai eficientă contribuție (atât la nivel de cost cât și la nivel de greutate), comparativ cu alte soluții tehnice, cum ar fi sistemul de suspensie spre exemplu.
Una dintre sursele principale de zgomot al anvelopelor este rezonanța aerului în cavitatea anvelopei, produsă de vibrațiile de aer din interior și transmise structurii vehiculului. Tehnologia SoundComfort de la Goodyear funcționează direct pentru a reduce rezonanța cavității anvelopei.
Goodyear aplică un element de spumă poliuretanică cu celule deschise pe suprafața interioară a anvelopei. Stratul avansat de spumă din interiorul anvelopei reduce vibrațiile aerului, creând o atmosferă relaxată pentru șoferi și pasageri, permițând muzicii să se audă clar sau făcând posibilă o conversație bună de care să vă bucurați în timp ce conduceți. Fără a compromite performanțele de conducere, tehnologia SoundComfort face ca habitaclul vehiculului să fie cu 50% mai silențios, comparativ cu anvelopele obișnuite.
“De peste 100 de ani, Goodyear a avut misiunea de a conduce inovarea în materie de anvelope mai departe. Tehnologia noastră SoundComfort este un exemplu cheie. Noi sporim confortul de a conduce cu o călătorie mai silențioasă. Și când șoferul se poate concentra mai mult pe drum, plimbarea poate deveni mai sigură”, a declarat Martijn de Jonge, Directorul de Brand Consumer PBU EMEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *