• Știri

Goodyear a anuntat ca isi extinde oferta de servicii de resapare la cald COC (Customer Owned Casing – Carcasa Detinuta de Client). Oferta este destinata flotelor si proprietarilor de camioane. COC tocmai a fost lansata in Romania, Benelux, Germania, Polonia, Cehia si Slovenia. In 2014, aceasta gama de servicii va fi introdusa si in alte tari din Europa.

Gama de servicii Goodyear COC permite flotelor si proprietarilor de camioane sa returneze propriile carcase de anvelope. De asemenea sa le ia inapoi ca anvelope resapate Goodyear TreadMax.

Principalele beneficii sunt: 

  • Reducerea de costuri, deoarece carcasa este si ramane proprietatea detinatorului de flota sau vehicul, singurul cost fiind cel de resapare.
  • Mentinerea controlului complet asupra calitatii in ansamblu a carcasei. Clientul cunoaste deja istoricul anvelopei (incluzand aici totalul kilometrilor parcursi, daunele anterioare, reparatii aduse anvelopei etc).
  • Obtinerea de anvelope resapate de calitate premium, pastrand aceleasi materiale si profiluri ale benzii de rulare ca anvelopele noi.

“Gama de servicii Goodyear COC este cu siguranta optiunea de resapare preferata de catre operatorii de flote si distribuitorii de anvelope care doresc sa cunoasca tot istoricul anvelopelor lor – afirma Leszek Szafran, director operatiuni de resapare pentru Europa, Orientul Mijlociu & Africa. “Ca parte a acestei game de servicii, noi reinnoim anvelopa talon-talon, nu doar banda de rulare. Acest lucru ne permite sa livram o performanta a kilometrajului similara cu cea a anvelopelor noi.”

Piata europeana de anvelope resapate

Piata de anvelope resapate pentru vehiculele comerciale continua sa creasca in întreaga Europa. Reprezinta aproximativ 30% din segmentul de piata pentru anvelope de înlocuire. Goodyear se asteapta ca piata de resapare sa continue sa creasca in urmatoarele luni si ani. Controlul costurilor operationale este prioritatea numarul unu pentru multi proprietari de flote în aceste zile. Prin extinderea duratei de viata a anvelopei, flotele pot economisi semnificativ in privinta anvelopelor în urmatorii ani.

Pe langa COC, Goodyear ofera doua optiuni suplimentare operatorilor atunci cand adancimea benzii de rulare ajunge la un nivel la care resaparea este o optiune, iar carcasa este nedeteriorata.

  • Schimbarea Carcasei – anvelopa uzata este cumparata de Goodyear si o noua anvelopa resapata este vanduta ulterior clientului.
  • Achizitionarea Carcasei – anvelopa uzata este vanduta catre Goodyear pentru resapare si ulterior folosita de un alt operator de vehicul.

Gama Goodyear TreadMax

Goodyear ofera gama sa completa de anvelope pentru vehicule comerciale. Exista si in varianta de anvelope resapate la cald, sub denumirea de TreadMax. Gama include anvelopele Marathon LHD II si LHT II, Regional RHS II, RHD II si RHT II, anvelopele pentru servicii mixte MSS II, MSD II si MST II, Municipal MCA si anvelopele de tractiune MCD, Marathon Coach si Ultra Coach,  precum si recent introdusele Goodyear TreadMax KMAX D si T, lansate în luna septembrie simultan cu anvelopele noi pe care le replica. În ianuarie 2014, vor fi lansate anvelopele TreadMax FUELMAX D si T, de asemenea, in acelasi timp cu anvelopele noi pe care le replica.

Toate anvelopele Goodyear TreadMax sunt construite cu cele mai recente tehnologii pentru carcase de la Goodyear si au aceleasi profiluri ale benzii de rulare si materiale ca si anvelopele noi, astfel ca performanta lor este foarte asemanatoare.

Toate anvelopele Goodyear pentru vehicule comerciale pot fi recanelate si resapate.

Despre Goodyear

Goodyear este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Are aproximativ 69.000 de angajati si isi fabrica produsele in 52 de unitati de productie din 22 de tari peste tot in lume. Cele doua centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvolta produse si servicii de ultima generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performanta in aceasta industrie.

Gama europeana de anvelope Goodyear Dunlop pentru vehicule comerciale, autobuze si autocare include mai mult de 400 de anvelope diferite in peste 55 de dimensiuni. Multi dintre producatorii de top la nivel mondial de vehicule comerciale folosesc anvelope de la Goodyear ca standard, incluzand aici DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania si Volvo. De asemenea, Goodyear furnizeaza anvelope principalilor producatori de trailere. Cu Fleet First, care include reteaua de service TruckForce, serviciul de asistenta roadside ServiceLine 24h, sistemul de management pe internet FleetOnlineSolutions si Tehnologii de Resapare Goodyear, Goodyear livreaza una din cele mai largi game de servicii din industrie dedicate service-ului.

Sursa foto: goodyear.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *