• Fără categorie
  • Logistică

D75_4385m_Tire Crop1

Goodyear a anunțat că modelul Range Rover Sport 2014 vine echipat cu anvelopele Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV, o echipare originală ce reprezintă mulți ani de muncă în parteneriat cu Jaguar Land Rover.
Echiparea cu anvelopele Eagle F1 Asymmetric 2 SUV vine în completarea caracteristicilor de dinamică on-road ale mașinii și de manevrabilitate agilă ale acesteia. Anvelopa oferă control în viraje astfel încât presiunea să fie distribuită egal, iar contactul cu drumul să fie maximizat în timpul abordării virajelor în viteză. Față de predecesoarea sa, aceasta mai furnizează, prin intermediul unui design asimetric care crește contactul cu suprafața drumului și prin canale de apă ce previn acvaplanarea, o manevrabilitate îmbunătățită pe carosabil umed. Profilul benzii de rulare reduce zgomotul, pentru un condus mai confortabil și mai potrivit cu interiorul luxos al mașinii.
„Anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2 SUV a fost o alegere naturală ce vine să completeze performanța de tip all-terrain a celui mai recent model Range Rover Sport. Am lucrat cu Jaguar Land Rover pentru mulți ani pentru dezvoltarea mai multor tipuri de echipări, printre care se numără și modelele Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport. Suntem mândri de echiparea noastră pe noul model Range Rover Sport 2014”, a spus Hans Vrijsen, Marketing Director Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *