• Știri

Kuehne + Nagel va furniza servicii de transport maritim si rutier door-to-door. Pentru bunuri originare din Bulgaria,China,Germania Italia si Thailanda. In plus,compania va fi deasemeni responsabila si pentru toate operatiunile vamale in Rusia.

Globus a decis sa externalizeze toate activitatile catre Kuehne+Nagel in scopul de a se concentra pe extinderea retelei de hipermarketuri si de a creste gama de produse importate. Deoarece importurile lui Globus de la diferiti furmizori din diferite tari este foarte important ca statusul transportului sa fie mereu actualizat. In acest sens,instrumentul de monitorizare online Kn Login s-a dovedit a fi eficient pentru monitorizarea si gestionarea fluxului de marfa. Pe langa functiile de urmarire si localizare furnizeaza de asemeni si rapoarte despre transporturi si containere. “Parteneriatul cu Kuehne + Nagel ne va sprijini pentru a ne atinge obiectivele pe care le-am stabilit,inclusiv deschiderea a doua hipermarketuri in zona Moscova si intr-una dintre regiunile vecine pana in 2014. Mai mult pe termen lung planuim sa deschidem doua noi hipermarketuri pe an in Rusia”specifica Globus.

“Ca si clientul nostru Globus punem pret pe calitate si fiabilitate si suntem onorati ca am fost alesi pentru acest proiect,” spune Perry Neumann, Directorul Kuehne + Nagel Rusia si Belarus.

Despre Globus

Globus este o retea internationala de hipermarketuri, din care 44 opereaza in Germania, 16 in Republica Ceha, si 6 in Rusia. Mai mult de 28000 de angajati in 90 de magazine servesc clientii pe o baza de zi cu zi pentru a satisface cerintele lor. Primul hipermarket a fost deschis in Rusia in Shchelkovo langa Moscova, in 2006. Din acel moment magazinele
companiei si-au inceput raspandirea in orasele Klimovsk, Vladimir, Ryazan, Yaroslavl și
Korolev.
Mai multe informatii ,vizitati : http://www.globus.de/de_de/

Despre Kuehne + Nagel

Cu aproximativ 63,000 de angajati in 1000 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime ,aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management

Mai multe informatii se pot gasi la : www.kuehne-nagel.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *