• Știri

Alstom, lider mondial in domeniul producerii si transportului energiei electrice, precum si in infrastructura feroviara, a dezvoltat un business solid in Romania, care continua sa fie o piata strategica pentru Grup. „Suntem de multi ani aici si am reusit sa dezvoltam operatiuni puternice in toate sectoarele noastre: Power, Transport si Grid, cu o echipa de aproximativ 1.040 de angajati. Vom continua sa furnizam produse si servicii de calitate clientilor nostri si sa ne consolidam prezenta pe piata locală”, a declarat Gilbert Porcherot.
G. Porcherot lucreaza in cadrul companiei din anul 1977. El are o vasta experienta internationala si a ocupat diverse functii de conducere in Alstom, printre care general manager al Tianjin Alstom Hydro (China) (2001-2003) si vicepresedinte sales Hydro (2003-2008). In perioada 2008-2013 a fost vice-presedinte Global Power Sales pentru China (2008-2011) si Europa Centrala si de Nord (2011-2013).
Grupul Alstom este un punct de referinta pentru tehnologiile inovatoare si ecologice. Alstom construieste cele mai rapide trenuri din lume, precum si metrourile automate cu cea mai mare capacitate si furnizeaza solutii integrate pentru centrale la cheie si servicii asociate pentru o gama largă de surse de energie, incluzand hidro, nuclear, gaz, carbune si eolian.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *