• Știri

Contract bilateral Spania-Rusia

GEFCO Spania si GEFCO Rusia au semnat un contract, in primul trimestru al anului 2014. Contractul a fost semnat cu compania spaniola Talgo, lider national si unul dintre principalii jucatori internationali in fabricarea de trenuri de mare viteza. GEFCO va asigura transportul si distribuirea a sase trenuri de pasageri pentru liniile de cale ferata Moscova-Berlin si Moscova-Kiev. De asemenea va gestiona si formalitatile vamale.

GEFCO transporta trenuri pentru constructorul Talgo in Rusia

Diego Diaz,  Senior Buyer Talgo, declara: „Cand am primit comanda de la clientul nostru din Rusia, am stiut ca avem nevoie de un adevarat partener logistic, capabil sa asigure livrarea bunurilor in conditii optime, oferindu-ne in acelasi timp si o mare flexibilitate. Mai mult, aveam nevoie de un partener puternic, cu experienta dovedita pe o piata atat de complexa precum cea din Rusia.”

Plan de transport optimizat

Pentru a transporta aceasta incarcatura exceptionala, GEFCO Spania asigura transportul multimodal al trenurilor. Ele sunt finisate si asamblate deja de Talgo, de la Vitoria (Rivabellosa), prin portul rusesc din Ust-Luga (Saint-Petersburg). Aici este preluat de filiala din Rusia, care asigura descarcarea si transportul pe cale ferata pana la Moscova. Filiala se ocupa si de operatiunile vamale.

In cadrul acestui contract, GEFCO Spania ofera, de asemenea, servicii de transport aerian de marfuri catre Rusia. Tranportul se va face de doua pana la trei ori pe saptamana, pentru piese de schimb si componente.

Pelayo Garcia Comas, Sales Marketing Manager GEFCO Spania, subliniaza: „Capacitatea retelei noastre de vanzari de a anticipa nevoile clientilor a jucat un rol esential in obtinerea acestui contract.

Dezvoltarea in Rusia

In ciuda mediului dificil, Rusia ramane una dintre zonele de crestere prioritara pentru Grupul GEFCO. Noul sau actionar, RZD, ofera acces pe piata rusa, unde sectorul logistic se dezvolta rapid.

In vederea accelerarii dezvoltarii sale comerciale in Rusia si, la nivel mai general, in Asia centrala, GEFCO a infiintat o noua structura la inceputul anului 2014. Scopul este de a raspunde nevoilor companiilor internationale care doresc sa isi dezvolte activitatea in aceasta regiune.

Aceasta noua structura este formata dintr-o celula de dezvoltare comerciala cu 50 de experti in logistica. Sediul este in Moscova si este organizata pe activitati, in special cu accent pe doua linii de piata strategice: High Heavy si Oil Gas.

 GEFCO este prezenta in Rusia din anul 2003. Compania a realizat 6% din cifra sa de afaceri mondiala pe anul 2013, de 4 miliarde de euro, in aceasta regiune.

Sursa foto: https://www.gefco.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *