• Logistică

Având în vedere creșterea constantă a cererii, Gebrüder Weiss extinde numărul de conexiuni de transport. Pe Noul Drum al Mătăsii se vor transporta mărfuri între Europa, Turcia și China. Accentul este pus pe rutele de-a lungul Coridorului de Mijloc al rutei comerciale istorice. Coridorul Mijlociu traversează Turcia, Georgia, Azerbaidjan și Kazahstan până în China.

Gebrüder Weiss își extinde conexiunile

Această rută este mai scurtă din punct de vedere geografic. Este conectată direct cu serviciile pe care Gebrüder Weiss le operează în fiecare zi între Europa de Vest și de Sud-Est, Turcia și Tbilisi (Georgia). Centrele logistice Gebrüder Weiss din Tbilisi și Almaty (Kazahstan) vor servi în viitor, drept hub-uri pentru transportul de mărfuri. Acestea vor fi apoi transportate rutier, maritim sau feroviar de-a lungul Noului Drum al Mătăsii, printre alte rute, către țările din Asia Centrală sau chiar până în China.

Gebrüder Weiss își extinde conexiunile pe Noul Drum al Mătăsii


Compania se pregătește pentru o creștere bruscă a cererii de servicii de transport. „Ne așteptăm să crească cererea de transport rutier pe măsură ce China își redeschide granițele. Avem contracte pe termen lung cu parteneri regionali de încredere. Le putem oferi clienților noștri soluții de transport, servicii regulate și timpi de livrare acceptabili”, spune Thomas Moser, Director și Manager regional Black Sea/CIS la Gebrüder Weiss.


Gebrüder Weiss sprijină operațiunile industriale și comerciale de pe piețele în creștere de-a lungul rutei comerciale tradiționale, folosindu-și propriile filiale. De aici Gebrüder Weiss realizează conexiuni directe între Europa și Asia, dar oferă servicii și în interiorul și între țările din Asia Centrală. Aceste servicii includ transporturi cu camioane și feroviare, transport aerian și maritim, vămuire, logistica depozitării și e-fulfillment.
”Suntem încântați și susținem demersurile de dezvoltare a conexiunilor de transport pe Noul Drum al Mătăsii, fiind o reală oportunitate ca România să devină, de asemenea, un hub important pentru fluxul mărfurilor către și dinspre Asia”, a declarat Viorel Leca, Director General Gebrüder Weiss România.

Sursă foto: FlickR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *