• Știri

Proiectul este in valoare de 14.522.607 lei, din care 10.328.478 lei constituie finantare nerambursabila europeana si 4.194.129 lei – contributia bugetului de stat.

Obiectul contractului il reprezinta acordarea finantarii nerambursabile din fonduri publice de catre Autoritatea de Management pentru implementarea proiectului intitulat “Modernizarea sistemului de semnalizari de navigatie pe Canalul Dunare-Marea Neagra”.

Finantarea este asigurata prin Programul Operational Sectorial-Transport 2007-2013, Axa prioritara 3 – “Modernizarea sectorului de transport in scopul imbunat?tirii protectiei mediului, a sanatatii umane si sigurantei pasagerilor”, Domeniul Major de Interventie 3.2 – “Imbunatatirea sigurantei traficului pe toate modurile de transport”.

Potrivit Administratiei Canalelor Navigabile (ACN), canalele navigabile Dunare-Marea Neagra si Poarta Alba-Midia Navodari sunt parte integranta a retelei de transport de interes european, iar prin acest proiect se urmareste modernizarea sistemului de semnalizari, aceasta reprezentand, “o necesitate functionala pentru desfasurarea in siguranta a traficului pe cele doua canale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *