• Logistică

Flanco lansează noi servicii pentru clienții care comandă produse din magazinul online, flanco.ro și aleg livrarea acestora prin EasyBox. Începând din luna mai, aceștia au la dispoziție opțiunea plății cu cardul în momentul ridicării produsului din locker. În cazul în care doresc să returneze anumite produse din comandă, o pot face direct la o locație EasyBox convenabilă. Returul se poate face în mod gratuit, timp de 45 de zile.

“Știm cât de importante sunt pentru clienții noștri, timpul și simplitatea procesului de achiziție ori retur”, spune Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco Retail. Ne propunem să răspundem acestor nevoi prin cele două servicii lansate. Astfel că dorim să le oferim clienților noștri opțiuni variate atunci când vine vorba despre modalitatea de plată sau retur. Opțiuni pe care să le poată duce la bun sfârșit cât mai simplu, cât mai rapid și în deplină siguranță.”

Flanco extinde serviciile disponibile prin EasyBox

Serviciul de livrare la EasyBox presupune livrarea produselor comandate de pe site-ul flanco.ro la una dintre cele peste 2.700 de locații din țară. Noutatea constă în extinderea serviciului și pentru procesele de retur. Mai exact pentru produsele eligibile, de mici dimensiuni, precum: electrocasnicele mici dar și produse precum laptopuri, tablete, smartphone-uri, căști sau aparate foto.

“În ceea ce privește plata cu cardul, unii clienți sunt în continuare reticenți. Pentru ei, am lansat serviciul de plată cu cardul la EasyBox. Astfel încât să poată folosi această metodă de plată mai convenabilă. Având în același timp siguranța că produsele comandate au ajuns la destinație”, spune Ovidiu Nicușan.

La începutul anului, Flanco a lansat serviciul Retur gratuit 45 de zile. Aceasta fiind o premieră pe piața magazinelor electro-IT. Devenind astfel retailerul care oferă cea mai extinsă perioadă de retur gratuit din țară. Clienții săi au posibilitatea de a se răzgândi în privința achiziției făcute în 45 de zile, comparativ cu cele 14 zile garantate anterior. Opțiunea este disponibilă atât în rețeaua de magazine fizice, cât și pentru cele comandate online, pe flanco.ro.

Produselor pot fi returnate tot prin EasyBox. De asemenea, clienții mai au la dispoziție varianta returnării produselor în orice magazin din rețea sau prin preluarea acestora de către un curier rapid, dintr-o locație aleasă de client.

Sursă foto: Flanco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *