• Știri

Noile autocamioane Volvo FL vor fi folosite pentru transportul de produse farmaceutice de la noul centru logistic al companiei aflat in Balotesti catre centrele de distributie regionale.

Volvo FL este modelul cel mai mic din gama de camioane produse de Volvo Trucks, noua versiune fiind lansata in 2013. Este compact si usor de manevrat, cu o ergonomie proiectata sa ofere standarde inalte in privinta sigurantei active si pasive. Acestea contribuie la protectia soferului, a celorlalti participanti la trafic, precum si la evitarea incidentelor care afecteaza disponibilitatea camionului.

Caracteristicile modelulul Volvo FL livrat catre Farmexim

Modelul Volvo FL de 12 tone livrat catre Farmexim dispune de un motor Euro 6 de 8 litri si o putere de 250 CP. Cuplul excelent la turatii mici permite o accelerare rapida si imbunatateste manevrabilitatea la viteze reduse, facandu-l ideal pentru distributia urbana.

Alaturi de greutatea mica ce permite o capacitate mai mare de incarcare, Volvo FL este echipat cu o serie de echipamente care contribuie la obtinerea unui nivel inalt de eficienta. Spre exemplu, transmisia automatiza I-Sync cu 6 trepte de viteza, a carei robustete combinata cu un design compact si usor, ofera atat silentiozitate, o durata de viata indelungata dar si operare confortabila, lina si in siguranta, permitandu-i soferului sa se concentreze la trafic si sa detina pe deplin controlul.

Pe langa performantele si tehnologiile avansate specifice camioanelor Volvo, inainte de toate, siguranta este mereu pusa pe primul loc. Modelul Volvo FL include caractersistici excelente de siguranta, spre exemplu: o cabina testata conform celor mai inalte standarde Volvo, centuri de siguranta integrate, sistem de ancorare ranforsat, sisteme de protectie anti-impanare fata si spate, vizibilitate superioara, program electronic de stabilitate ca dotare standard.

De asemenea, bara de protectie din fata, formata din trei parti, dispune de coltare din otel, cu rezistenta buna la impact, ceea ce reduce riscul deteriorarilor ce ar putea presupune, altfel, costuri nedorite. Toate acestea pentru o exploatare in siguranta si eficienta.

Flexibilitatea este o alta caracteristica importanta  a modelului Volvo FL: sasiul a fost pregatit din fabrica pentru a permite un montaj perfect al tipului de caroserie dorit.

Noile Volvo FL sunt echipate cu suprastructuri tip izoterma, cu o capacitate de 37 mc si dotate cu agregat frigorific reversibil ce poate mentine o temperatura constanta intre -20 si 25 grade Celsius indiferent de temperatura din exterior, pentru a permite transportul medicamentelor ce necesita conditii speciale de temperatura, cum ar fi vaccinurile (2-8 grade).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *