• Știri

EUROMASTER IonolTrans este al doilea punct de lucru din ţara in sistem de franciza, si pe langa serviciile clasice dedicate camioanelor si autoturismelor, va include si servicii de mentenanţa auto. Prin deschiderea noii sucursale in Bistriţa, Str. George Enescu, Nr. 2A, EUROMASTER va aduce expertiza sa in domeniul anvelopelor mai aproape de clienţii din zona de nord a Romaniei.

EUROMASTER isi doreste sa dezvolte in Romania reÅ£eaua in sistem de franciza, prin puncte de lucru plasate strategic, in apropierea clienÅ£ilor, si prin servicii de calitate, la cel mai inalt standard pe care reÅ£eaua il ofera de peste 20 de ani in Europa. „Am ales sa deschidem al doilea punct de lucru in franciza la BistriÅ£a, pentru a fi mai aproape de clienÅ£ii nostri transportatori, care traverseaza zona de nord a Romaniei. EUROMASTER IonolTrans este prima franciza EUROMASTER specializata in oferirea de servicii pentru camioane, urmand deja o reÅ£eta de succes EUROMASTER, dezvoltata la nivel European. Ne dorim sa implementam proiectul de franciza EUROMASTER la scara cat mai mare si sa aducem cat mai multe reÅ£ele autohtone la nivel european, deoarece acest proiect aduce beneficii reale clienÅ£ilor romani, prin serviciile diversificate, implementate la cele mai inalte standarde de calitate”, a declarat George Lopanov, director general EUROMASTER Romania.

„Ne bucuram si ne onoreaza faptul  ca numele familiei noastre este de azi EUROMASTER. O familie compusa din peste 2300 de sucursale in 17 Å£ari europene. Am parcurs un drum lung pentru a ajunge aici, am invaÅ£at multe si ne-am dedicat pasiunii noastre pentru anvelope. Echipa noastra s-a rodat si a devenit mai buna de la an la an iar totul a fost posibil datorita clienÅ£ilor si furnizorilor nostri. Credem ca avem o baza solida care ne va permite sa continuam cu succes si acest nou capitol, EUROMASTER IonolTrans”, a declarat Ion Olteanu, director general EUROMASTER IonolTrans BistriÅ£a.

Punctele de lucru in sistem de franciza beneficiaza de aceleasi instrumente, aceleasi metode de vanzare si de lucru ca cele ale reţelei EUROMASTER la nivel european, dar si de notorietatea si cunostinţele reţelei. In plus, punctul de lucru in sistem de franciza EUROMASTER are acces si la multiplele acţiuni promoţionale si iniţiative lansate de reţea, iar in funcţie de zona geografica si specificul activitaţii, acesta poate profita de contractele clienţilor naţionali si internaţionali ai reţelei.

„Sunt bucuros ca un proiect inovator precum este sistemul de franciza EUROMASTER este implementat in Romania. Grupul Michelin crede foarte mult in acest proiect, deoarece are o abordare orientata catre servicii de calitate pentru clienti, prin dezvoltarea profesionalismului specialistilor in anvelope dar si prin servicii de mentenanÅ£a auto precum: servicii aferente roÅ£ilor, revizii auto, sistem de franare, amortizoare. Deschiderea primei francize specializate pentru a oferi servicii pentru camioane ne ajuta sa fim mai aproape de clienÅ£ii nostri transportatori si de nevoile acestora, prin servicii specializate si expertiza dovedita la nivel European”, a declarat Arnaud Potiron, director comercial Anvelope pentru camioane, industriale si agro, Michelin Romania si Balcani.
Pe tot parcursul perioadei de pornire, noul francizat are parte de un sprijin adecvat pentru ca in final semnalizarea si implementarea metodelor de lucru EUROMASTER sa se efectueze in condiţii optime. Practic, prin acest sistem de franciza, EUROMASTER pune la dispoziţia noilor francizaţi, toate cunostinţele si infrastructura dezvoltata de reţea: documente, servicii de formare, contracte cu furnizori si accesul la cele mai bune practici europene si internaţionale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *