1 ianuarie 1970
  • Știri

Acest serviciu unic in tara noastra a fost fondat de investitori canadieni care au decis sa investeasca aprope 8 milioane de euro in spatii de depozitare.

“Serviciul de depozitare cu autoservire face parte din evolutia obiceiurilor de consum si dezvoltarea pietei imobiliare din marile orase. Pe masura ce oamenii devin din ce in ce mai constienti de mobilitatea si confortul spatiului locativ, acestia cauta solutii de a-si imbunatati calitatea vietii fara a fi nevoiti sa faca o investitie costisitoare sau un angajament major. De asemenea, firmele mici si mijlocii cauta solutii de a-si extinde operatiunile si spatiul de lucru fara a face investitii majore. Toate aceste cazuri intalnite de noi in activitatea curenta pot avea o solutie la indemana prin serviciile oferite de Euro Mini Storage” declara Danu Temelie, managing partener, cel care se ocupa de operatiunile din Romania si Ungaria.

Publicul tinta al acestui tip de serviciu este constiutuit atat din persoane juridice (retaileri, firme mici si mijlocii), cat si persoane fizice cu venituri medii si mari.
Intregul depozit are o suprafata de aproximativ 7500 m2 si este dispus pe trei niveluri P+2 (fiecare  dintre aceste niveluri avand 2500 m2). Cladiriea are o inaltime de 2.7 m pe fiecare nivel si dispune de o capacitate aproximativa de 13.500 m3 la o suprafata de aproximativ 5000 de m2 (suprafata utila).
Locatia din Bucuresti ofera clientilor peste 1000 de unitati de depozitare (cu dimensiuni cuprinse intre 1m2 si 27 m2), accesibile pe baza cartelelor magnetice. Fiecare unitate de depozitare dispune de un sistem de alarma propriu si un sistem de inchidere la care are acces doar chiriasul.

Clientii pot accesa site-ul www.euroministorage.ro pentru informatii suplimentare si date de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *