• Știri

Ekol Logistics este una dintre cele mai importante companii 3 PL din Europa. Compania finalizează achiziția a 150 de camioane noi Mercedes-Benz Actros. Această tranzacție valorează aproximativ 12 milioane de euro. Ea face parte din strategia Ekol de a-şi pune amprenta în afara Turciei, prin creșterea activității filialelor sale în Europa și prin mărirea continuă a flotei de pe continentul european.

Ekol s-a specializat în a oferi soluții intermodale. În calitate de proprietar al 5 nave Ro-Ro și operator a 40 de block-trains pe săptămână, compania doreşte să utilizeze servicii ecologice  pentru a-şi consolida prezența în Europa. Pentru a fi în măsură să ofere aceste servicii, Ekol deţine 5.500 de mijloace de transport ecologice.

Ekol doreşte să sprijine cele 12 filiale europene prin realizarea de noi investiții, în conformitate cu necesitățile industriei și ale clienților, pentru a-si asigura un avantaj competitiv în ceea ce privește calitatea serviciilor. Filosofia de afaceri este axată pe oferirea celor mai înalte standarde pentru clienții săi internaționali.

Ekol a achiziționat modele Mercedes Benz Actros 1842 LsnRL Euro VI Lowliner, cu ultima generaţie de motoare diesel OM 471.

Ekol îşi măreşte flota în Europa

“Camioanele Mercedes-Benz Actros sunt fiabile și eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Acestea sunt alegerea noastră Nr. 1 în ceea ce privește economia şi performanța. Beneficiile de cost reprezintă valorile fundamentale ale logisticii “verzi” pe care Ekol le promovează de foarte mulți ani.”  a declarat Ahmet Musul, președintele Ekol Group.

Achiziția celor 150 de camioane a fost făcută de către Ekol Romania. Astfel, Ekol România îşi extinde flota la un număr total de 227 de camioane înregistrate în ţară. Flota este destinată să sprijine operațiunile de transport în România și Europa pentru livrările “din uşă în uşă” ale clienților Ekol.

150 de camioane Mercedes

Ekol îşi măreşte flota în Europa

“Ekol are o infrastructură intermodală la scară largă în Europa, în special cu legături feroviare, astfel încât necesitatea asigurării “ultimei mile” folosind camioanele noastre este unul dintre factorii cheie ai succesului. Extinderea flotei proprii este o dovadă a orientării noastre către clienti. Încercăm în mod constant să oferim soluții mai flexibile și o calitate mai bună a serviciilor. Mai mult decât atât, ne bucurăm că România joacă un rol strategic în dezvoltarea Grupului Ekol în Europa. De aceea, lucrând îndeaproape cu alte filiale Ekol, putem obține o eficiență maximă a procesului de transport. “ a declarat Alecsandru Mucenic, Director General Ekol România.

Datorita faptului că cele 150 de camioane au deja documentele necesare și licențele pentru transport, Ekol România doreste să angajeze noi şoferi care vor lucra în comunitatea UE, sprijinind rețeaua extinsă a Grupului. Resursele umane și mijloacele de transport reprezinta valori esențiale pentru Ekol atunci când vine vorba de reputație, satisfacția clienților, calitatea serviciilor și fiabilitate. În această privință, toți șoferii Ekol Romania, precum și cei care urmează să fie angajați, vor avea parte de o pregătire profesională asigurată de către personalul Mercedez Benz, în vederea utilizării cât mai competente a noului model Actros 1842.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *