• Știri

Un prim pas a fost marcat de deschiderea biroului Dumagas la Istanbul, la finalul trimestrului trei din 2014. Dumagas Transport SA tinteste top 10 regional.

Din luna octombrie, 60 de noi camioane MAN si 25 de semiremorci Schmitz vor completa cele 415 unitati proprii de transport. Acestea în urma unei investitii de 4,8 milioane euro. 80 de locuri de munca se vor adauga, ceea ce va aduce echipa Dumagas la 650 de persoane. Camioanele MAN Euro 6 vor fi utilizate pentru transport pe distante lungi. Acestea sunt dotate cu pachetul EfficientLine pentru reducerea consumului de carburant si cu sisteme telematice de control si pozitionare prin GPS.

Tot ca parte a repozitionarii strategice a Dumagas, managementul general a fost preluat de Mircea Vlah, anterior Director General Adjunct.

Dumagas Transport SA tinteste top 10 regional

Mandatul lui Mircea Vlah se concentreaza pe cresterea veniturilor, revenirea pe profit si implementarea proceselor de excelenta operationala în activitatea de transport international si domestic.

“Avem o baza solida. Dumagas este în topul transportatorilor români si are sansa de a se consolida ca unul dintre cei mai mari jucatori regionali. Vreau sa fim nu numai mari, ci si foarte buni, astfel ca investim 5,2 milioane de euro, per total, atât în echipamente, cât si în pregatirea oamenilor”, declara Mircea Vlah, CEO al Dumagas Transport SA.

“Peste 32.000 de ore de training sunt bugetate anual pentru pregatirea personalului. Investitiile vor fi directionate si catre achizitia de soft-uri performante de urmarire a camioanelor. Valoarea acestor investitii pentru eficientizarea activitatii de transport rutier vor continua într-un ritm sustinut în urmatorii 3 ani prin reînnoirea si marirea flotei de camioane” – mentioneaza Mircea Vlah.

Dumagas Transport SA tinteste top 10 regional

Conform studiilor recente piata poate fi caracterizata de dinamism în acest an. Avand o evolutie asemanatoare celei din 2013, când per ansamblu firmele de transport rutier de marfuri au obtinut o cifra de afaceri totala de 26,6 miliarde RON, în crestere cu 8% fata de 2012. (studiu Coface – septembrie 2014)

Dumagas executa peste 65.000 de transporturi anual. Avand o capacitate totala de peste 800.000 de tone/an. Clientii Dumagas sunt din numeroase industrii: FMCG, retail, auto, constructii, mobila si prelucrarea lemnului, productia si prelucrarea metalului. Cele mai frecvente destinatii sunt Turcia, Germania, Italia, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Polonia, Cehia, Ungaria.

Sursă foto: dumagas.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *