• Știri

DTZ va continua sa opereze sub brandul DTZ si in aceeasi formula la nivel executiv. Brett White este fostul Chief Executive Officer al CBRE Group. Acesta va ocupa functia deplina de Presedinte Executiv al noii societati din martie 2015. Tod Lickerman va continua in rolul sau actual de Global Chief Executive Officer al DTZ.

“DTZ are acum guvernare independenta, o baza puternica de capital si viteza de reactie a unei companii private. Acestea ne vor permite sa crestem si sa raspundem nevoilor in continua schimbare ale clientilor nostri. Mediul actual de afaceri este dinamic si genereaza atat oportunitati, cat si provocari pentru clientii nostri. DTZ este un partener constant care intelege nevoile lor. Compania poate oferi solutii adaptate independent de locul in care acestia isi desfasoara activitatea, oferind in acelasi timp clientului experienta unei organizatii mai mici, mai agile si mai tenace”, a declarat Tod Lickerman.

DTZ devine o companie privata si independenta de servicii imobiliare globale

Noua structura de capital DTZ si finantarea puternica pozitioneaza DTZ la un nivel superior. Compania va putea realiza investitii continue de extindere a capabilitatilor sale si pentru a oferi clientilor o gama completa de servicii in fiecare piata majora din intreaga lume.

DTZ devine o companie privata si independenta

In septembrie, un afiliat al DTZ Investment Holdings (sustinut de consortiul TPG si PAG) a anuntat incheierea unui acord pentru achizitionarea Cassidy Turley, avand in perspectiva planul de a combina achizitia cu afacerile DTZ in decursul anului 2015. Achizitionarea Cassidy Turley va fi finalizata pana la 31 decembrie 2014.

Achizitia Cassidy Turley, reprezinta prima investitie semnificativa in strategia de dezvoltare a DTZ prin extinderea imediata a brand-ului si a prezentei DTZ in S.U.A.  Noua companie va reprezenta 2.9 mld $ din veniturile anuale si mai mult de 28,200 de angajati. Dupa cum s-a anuntat anterior, Joseph Stettinius Jr., CEO al Cassidy Turley, va deveni Chief Executive of the Americas. Compania nou creata se va re-brand-ui sub numele de DTZ si va detine o noua identitate vizuala din 2015.

Vorbind in numele consortiului TPG si PAG, Ben Gray, reprezentant al TPG, a declarat: “Suntem incantati de finalizarea tranzactiei DTZ. Combinatia dintre afacerile puternice ale DTZ din Asia si Europa, operatiunile existente in Statele Unite, impreuna cu pozitia de lider de piata a Cassidy Turley in S.U.A., va crea o companie globala de servicii imobiliare complete care va fi in top 3 in domeniul imobiliar. Si vom avea o echipa executiva greu de egalat.”

In incheiere, Tod Lickerman a mentionat: “Strategia noastra este de a deveni mai buni, nu doar de a deveni mai mari. Vom realiza acest lucru prin transformarea noilor capacitati in avantaje strategice pentru clientii nostri si oportunitati profesionale atractive pentru angajatii nostri.”

Sursă foto: getlogo.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *