• Știri

Noul terminal operational DHL permite ca procesul de sortare a marfii sa se faca imediat dupa sosirea acesteia in aeroport. Accesul coletelor se face direct catre pista, acestea conducand la imbunatatirea timpilor de livrare si preluare pentru expedierile internationale cu pana la 60 de minute, ceea ce reprezinta un castig semnificativ pentru partenerii DHL din aceasta zona a tarii.

La eficientizarea timpilor de livrare si preluare contribuie si aparatul Xray dedicat operatiunilor DHL. Cu ajutorul acestuia este posibila procesarea unui numar mai mare de expedieri, intr-un timp mai scurt. Investitia permite de asemenea livrari in aceeasi zi pentru judetul Cluj. In aceeasi masura si pentru principalele orase din judetele limitrofe Alba, Bistrita – Nasaud, Harghita, Salaj, Maramures, Mures, Satu Mare, Sibiu.

DHL a lansat un nou terminal la Cluj

DHL confirma astfel continuarea planului de investitii pe piata din Romania cu precadere a investitiilor operationale demarate in anii trecuti. Aceasta fiind parte a strategiei companiei de a deveni prima optiune pentru clientii sai atunci cand acestia isi aleg partenerul pentru serviciile de curierat expres international.

DHL a lansat un nou terminal la Cluj

Din seria investitiilor operationale realizate de DHL in ultimii doi ani putem aminti innoirea flotei cu 100 de autovehicule utilitare mari cu rafturi interioare (Volkswagen Crafter). Acestea opereaza in toata tara. Au dublat capacitatea de transport pe teritoriul Romaniei, oferind o eficienta si o siguranta mai mare a livrarilor. Operarea unor aeronave cargo noi la Arad si Cluj, pentru deservirea zonei de vest a tarii, care ofera capacitate de incarcare marita si care au permis extinderea acoperirii pentru serviciile cu livrare in aceasi zi pentru clientii din aceasta regiune. Expedierile clientilor din partea de nord-est a tarii sunt exportate acum in acceasi zi. Aceasta fiind posibila datorita unui parteneriat incheiat de DHL cu o linie comerciala pentru ruta Iasi – Bucuresti in anul 2012.

“Prin continuarea planului de investitii DHL demonstreaza inca o data angajamentul sau de a-si dezvolta semnificativ operatiunile pe piata din Romania. Mediul economic din Cluj si din zona nord-vestica a tarii este unul foarte promitator. Vom continua sa investim in aceasta zona. Aceasta fiind parte esentiala a strategiei noastre de dezvoltare.” a declarat Domnul Daniel Kearvell, Director General DHL Express Romania.

„DHL este un partener important pentru aeroport. Cresterea continua a traficului aerian de marfa si posta reprezinta prioritatile noastre. Acestea, in conditiile in care dezvoltarea transportului cargo este o componenta esentiala pentru realizarea viitoarelor conexiuni intermodale. Investitia DHL pe aeroportul din Cluj vine in intampinarea nevoii comunitatii de servicii logistice cat mai eficiente.”, a declarat David Ciceo, Directorul General al Aeroportului International „Avram Iancu” Cluj.

Sursă foto: dhl.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *