• Știri

Dacia Dokker le va fi partener fidel în sapte orase, Craiova (27 mai), Caracal (28 mai), Pitesti (30 mai), Ploiesti (4 iunie), Bucuresti (5 iunie), Oradea (12 iunie) si Tulcea (14 iunie), pentru a transporta flautul de aur, care este, el insusi, o opera de arta. Ion Bogdan Stefănescu este singurul flautist din Romania care beneficiaza de acest flaut valoros, realizat din aur de 18K de catre compania japoneza Muramatsu.
„Parteneriatul cu Turneul naÅ£ional «Flautul de aur» completeaza actiunile noastre in zona muzicii clasice. Sunetul flautului este unul remarcabil, atat in orchestră, cat si in recitaluri asemenea celor din acest turneu. Ne incanta parteneriatul cu Flautul de aur si abia asteptam sa auzim povestile celor doi virtuozi, in urma calatoriei muzicale prin tara, in Dacia Dokker”, a declarat Anca Oreviceanu, director comunicare Dacia si Renault Romania.
Programul turneului poate fi consultat pe site-ul dedicat festivalului: www.flautuldeaur.ro.
Dacia are tradiÅ£ie în asocierea cu unele dintre cele mai importante evenimente culturale din Romania, precum Festivalul George Enescu, RadiRo – Festivalul Orchestrelor Radio, Turneul national „Duelul Viorilor”, Turneul „Vioara lui George Enescu la sate” si „Clasic e fantastic” – proiect educational de muzică clasica destinat copiilor si tinerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *