• Știri

 Personalitati ale muzicii clasice din intreaga lume, dar si presedintele festivalului, Ioan Holender, se vor deplasa fie in Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway, Duster, Lodgy sau Dokker, pe toata durata festivalului, intre 1 si 28 septembrie. „Acum doi ani, cand ne-am asociat prima oara cu festivalul „George Enescu”, am marcat debutul unui parteneriat valoros, intre doua branduri puternice. Astazi, iata ca Dacia si Enescu isi dau intalnire pentru a doua oara pe scenele unui festival cu care Romania trebuie sa se mandreasca, asa cum noi, la Dacia, ne mandrim cu produsele pe care le construim. Fiecare contribuim la nivel international, la imaginea unei Romanii altfel, in nota si in ritmul nostru, in domenii diferite, dar care se completeaza, pentru ca muzica se asculta si in masina”, a declarat Jérôme Olive, director general Dacia.
„Pentru Dacia, muzica e o calatorie. Asa ne-am imaginat-o pentru editia din acest an, prin identitatea vizuala pe care am dedicat-o parteneriatului cu cel mai mare eveniment cultural al Romaniei. Am pus la dispozitia organizatorului festivalului „George Enescu” o flota compusa din 11 vehicule, cu un nivel de echipare de varf. Acestea se disting usor pe strazi, pentru ca sunt personalizate cu identitatea festivalului. Si pentru ca ne mandrim in mod deosebit cu acest parteneriat, am ales ca È™i o parte dintre masinile care compun parcul companiei si sunt utilizate zilnic atat in Bucuresti, cat si in tara de catre angajatii nostri, in interes de serviciu, sa poarte aceeasi identitate: Dacia, masina oficiala a festivalului „George Enescu”. Ii asteptam pe iubitorii muzicii clasice pe site-ul www.daciagroup.com sau pe pagina de facebook, www.facebook.com/DaciaRomania, in perioada 6 – 20 septembrie, respectiv, 1 – 15 septembrie,  unde au posibilitatea sa castige bilete la unul dintre concertele festivalului prin intermediul unor concursuri”, a adaugat Anca Oreviceanu, director comunicare Dacia. Regulamentul concursului va fi disponibil pe site si pe pagina de facebook. Programul festivalului poate fi consultat pe site-ul dedicat festivalului: www.festivalenescu.ro
Dacia are traditie in asocierea cu unele dintre cele mai importante evenimente culturale din Romania,   precum RadiRo – Festivalul Orchestrelor Radio, Turneul national „Duelul Viorilor”, Turneul „Vioara lui George Enescu la sate”, Turneul „Flautul de Aur” si „Clasic e fantastic” – proiect educational de muzica clasica destinat copiilor si tinerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *