• Logistică

CTP a acaparat toți polii Bucureștiului, dezvoltând parcuri logistice în toate punctele strategice ale Capitalei. Cel mai mare dezvoltator și administrator de spații industriale și logistice din Europa a extins CTPark Bucharest South până la 150.000 mp, în zona de sud (localitatea Popești-Leordeni).

CTPark Bucharest South - parc logistic în sudul Bucureștiului

CTP a achiziționat parcul industrial CTPark Bucharest South în 2021 și continuă extinderea, dezvoltarea și modernizarea. Datorită poziționării sale strategice, acest parc logistic din zona de sud a Capitalei este cel mai mare din țară. Este localizat între Centura București și viitoarea autostradă A0 la care va avea acces direct. Acesta este situat la numai 9 km de autostrada A2. Facilitează legătura cu Portul Constanța, dar și cu căile rutiere din Bulgaria, Grecia și Turcia.

CTPark Bucharest South – parc logistic excepțional în sudul Bucureștiului

„Parcul nostru din sudul Bucureștiului beneficiază de cea mai bună infrastructură din zonă, cu două intrări directe din DN4, aproape de centură, dar și cu acces direct în A0, în punctul de joncțiune aflat la mai puțin de 500 m de noua noastră clădire. Avem 70.000 mp complet închiriați, livrăm în curând alți 15.000 și începem să construim încă 60.000 mp, astfel încât CTPark Bucharest South își va crește suprafața la 150.000 mp, pentru care am pregătit deja infrastructura”, a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

CTP deține 6 parcuri industriale în jurul Bucureștiului și este prezent în 15 orașe din România

CTP a dezvoltat șase parcuri industriale în jurul Capitalei – în zona de sud CTPark Bucharest South, în zona de vest, CTPark Bucharest West și CTPark Bucharest (pe autostrada A1) și în zona de nord, CTPark Chitila, CTPark Mogoșoaia și CTPark Bucharest North.

CTPark Bucharest South - parc logistic în sudul Bucureștiului

În România, CTP deține o suprafață totală de 2,3 milioane de mp. Este prezent în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta.

La nivel european, CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale. Deține peste 9,9 milioane mp de spații în zece țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *