• Știri

Flutur a spus ca, dupa necesitati, vor fi mai alocate si alte sume, in paralel urmand a se lucra la consolidarea terenului din zona Hagigadar, la iesire din municipiul Suceava spre Falticeni, unde se inregistreaza alunecari de teren.

‘Speram ca in acest an sa finalizam aceasta lucrare desi, in discutiile cu constructorul, ne-a transmis ca ruta Patrauti – Scheia – Sfintu Ilie – Moara va fi terminata. Zona cu alunecari de teren din apropierea Mana?tirii Hagigadar este o zona cu probleme unde anul acesta se lucreaza la consolidarea versantului. Eu imi exprim speranta ca putem finaliza macar cel mai greu tronson ca sa transferam traficul greu si daca nu se va termina si in zona Mana?tirii Hagigadar din cauza alunecarilor de teren sa se iasa in drumul judetean la sensul giratoriu de la Galleria Mall’, a explicat Flutur.

Ruta ocolitoare a Sucevei, dinspre Falticeni spre vama Siret, prin Moara, Scheia si Patrauti va avea o lungime de 13,2 kilometri si va costa aproximativ 67 de milioane de euro, beneficiarul lucrarii fiind Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *