• Știri

După aproape 7 ani în cadrul Scania România & Bulgaria, Tord HolmstrÖm, fostul director general a acceptat provocarea de a conduce operaÅ£iunile Scania din Irak. HolmstrÖm isi aminteste cu placere experientele pe care le-a trait aici „De-a lungul anilor am avut parte de o multime de momente memorabile atat in Romania, cat si in Bulgaria. Plec cu zambetul pe buze cand ma gandesc la toate lucrurile pe care le-am realizat impreuna cu echipa Scania, pentru ca impreuna am construit o companie foarte puternica!”.

Planurile noului director

Claes Nyqvist are o experienta de peste 14 ani in Scania, dezvoltata în diferite departamente precum vanzarile de camioane si servicii. Dupa ce a ocupat diferite functii in cadrul Scania CV AB din Suedia, Claes s-a alaturat operatiunilor companiei din Africa, in functia de director general pentru Scania Tanzania, unde a obtinut rezultate extraordinare privitoare la vanzarea de camioane rulate si servicii. Ulterior, el a fost numit director de vanzari piese Scania pentru zonele Africa, Asia & Orientul Mijlociu.

„Sper sa am un impact pozitiv asupra operatiunilor Scania Romania & Bulgaria, printr-o continua dezvoltare a angajatilor nostri, prin extinderea retelei noastre de dealeri si prin obtinerea unei cote de piata mai mari in ceea ce priveste vanzarea de camioane rulate si servicii”, a declarat Nyqvist.

Noul director general doreste sa consolideze relatia cu clientii prin servicii care să satisfaca toate nevoile lor. „Astept cu nerabdare aceasta noua provocare si vreau sa continui dezvoltarea buna pe care compania a avut-o pana acum. Vom dezvolta si mai mult relatia cu clientii nostri prin oferirea unor solutii complete pentru ei”, a afirmat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *