• Știri

Odata cu inchiderea acestei zone, circulatia rutiera in Craiova va fi paralizata, pentru ca primaria a fost nevoita sa inchida mai multe tronsoane de drum, sa schimbe sensurile multor strazi si sa modifice traseele mijloacelor de transport in comun.

Primaria Municipiului Craiova a anuntat deja ca se inchide ‘temporar’ circulatia autovehiculelor pe bulevardul Nicolae Titulescu – tronsonul cuprins intre intersectia cu strada Filantropia si Km 0 si pe Calea Bucuresti – tronsonul cuprins intre Km 0 si intersectia cu strazile Carol I, respectiv Aries, pe toata perioada desfasurarii lucrarilor de realizare a pasajului suprateran.

Proiectul “Realizare pasaj denivelat suprateran peste intersectia de la Km 0 a municipiului Craiova in vederea preluarii traficului auto pe E70, respectiv str. Calea Bucuresti – bd. Nicolae Titulescu” face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana a Polului de Crestere Craiova si este finantat prin Programul Operational Regional.

Valoarea totala a proiectului este de 59.081.772,23 lei, din care 47.674.176,70 valoare eligibila si 76.316 lei valoare neeligibila, iar finantarea nerambursabila solicitata reprezinta 98% din valoarea totala eligibila a proiectului. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *