• Resurse Umane

Christophe Campe - Senior VP, European Supply Chain

CHEP, lider mondial în soluții pentru supply chain, a anunțat numirea lui Christophe Campe în funcția de Senior Vice-President European Supply Chain. Campe a ocupat anterior poziţia Vice-President, First Mile Solutions (FMS) & European Key Accounts, care va fi preluată de Candice Herndon, în prezent, Vice President Strategic Marketing pentru Europa. FMS cuprinde soluțiile și echipamentele pentru fluxurile de ambalaje inbound, soluţii care includ paleții din plastic de dimensiuni mari și containerele IBC (Pallecon).

„Aceste persoane vor contribui atât cu experiența și cunoaşterea globală în domeniu, cât și cu un angajament profund asumat de a îi ajuta pe clienții noștri să găsească soluții inovatoare pentru aspectele tot mai complexe ale lanțului logistic din întreaga Europă”, a remarcat Michael Pooley, President CHEP Pallets, EMEA.

Christophe Campe va fi responsabil de coordonarea, în condiţii de siguranţă și eficienţă, a operațiunilor din cadrul celor 350 de depozite/ centre de servicii CHEP și de managementul logistic al reţelei CHEP din Europa. S-a alăturat echipei CHEP în 1993, timp în care a creat diverse poziții strategice. A ocupat succesiv funcția de Finance Director pentru Germania, Europa de Nord și de Est și a deținut funcția de Country General Manager în Benelux și Germania înainte de a prelua operațiunile FMS & European Key Accounts.

„Paleții, lăzile și containerele noastre sunt vertebrele invizibile ale lanțului logistic global. Ne-am perfecţionat și am învățat din activitatea din Supply Chain de pe șase continente, în peste 70 de ani. Dimensiunea și densitatea rețelei noastre arată că putem răspunde rapid la nevoile de schimbare ale clienților noștri. Colaborarea în lanțul logistic este esențială pentru a reduce costuri comune și pentru a crea  un lanţ logistic mai sigur și mai sustenabil. Acest aspect va reprezenta o parte importantă a eforturilor noii mele echipe”, a spus Christophe Campe.

Candice Herndon s-a alăturat CHEP în 2006. A deținut variate poziţii regionale și globale, în cadrul departamentelor Sales & Marketing, Strategy, Supply Chain Solutions, Sustainability și Regulatory Affairs. Anterior, a lucrat în Accenture, pe zona de consultanță în strategie și managementul afacerilor.

În noua sa funcție, Herndon va fi responsabilă de continuarea integrării și dezvoltarea organizării diviziei FMS şi va coordona echipele Key Accounts Europe și relațiile cu clienții.

Candice Herndon, VP FMS, Pallecon & EKA

„Obiectivele echipelor mele vor fi cel de a înţelege nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri și ale industriei, și de a furniza produse și soluții care ajută la eliminarea deșeurilor, a riscurilor și a costurilor din lanțul logistic. Pe măsură ce clienții noștri se confruntă cu noi provocări și oportunități, CHEP se implică tot mai mult în a le oferi sprijinul pentru lanțuri logistice mai inteligente și mai sustenabile,” a afirmat Candice Herndon.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *