• Știri
CERONAV este în finala festivalului mondial de arhitectură


Proiectul Bazei de Instruire şi Antrenament CERONAV este în finala festivalului mondial de arhitectură. Jurizarea a fost asigurată de o echipă de specialişti recunoscută la nivel mondial.

Skyline este denumit proiectul Corpului de Învăţământ-Cazare şi Bazin de Antrenament. Acesta a fost considerat un proiect demn de finala acestui eveniment.

„Participarea proiectului CERONAV – Skyline – în cadrul prestigiosului Festival Mondial de Arhitectură reprezintă o recunoaştere internaţională, atât pentru instituţia noastră, cât şi pentru Constanţa. Clădirea urmează să devină un edificiu emblematic pentru oraşul nostru.”, a afirmat Ovidiu Sorin Cupşa, director general al CERONAV.

CERONAV este în finala festivalului mondial de arhitectură

Festivalul Mondial de Arhitectură este cel mai important eveniment internaţional în care comunitatea mondială de arhitectură se întruneşte pentru a celebra excelenţa în domeniu prin prezentarea şi premierea proiectelor de către juriul internaţional, în prezenţa delegaţiilor ţărilor participante. Peste 2.000 de arhitecți din 60 de țări participă anual la acest festival.
Finala Festivalului Mondial de Arhitectură, unde proiectul Skyline va intra în cursa pentru prima poziţie a topului, are loc în perioada 4 – 6 noiembrie 2015 la Singapore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *