• Știri

Cu o capacitate de 34 de persoane, autonomie de 1200 NM (2160 de km), dotari si servicii de 5 stele, cel mai mare avion VIP transforma zborul intr-o experienta de neuitat.

Spre deosebire de avioanele de tip “charter”, Alfa Air ofera clientilor aeronave si echipaje la dispozitia acestora non stop, confort sporit, economie de timp si servicii personalizate la bord.

Detaliile unui zbor de lux se regasesc in tratamentul preferential pentru fiecare pasager, caruia i se poate asigura un meniu special la cerere si in serviciile onboard asigurate de un personal special instruit pentru a asigura confortul intr-o calatorie de afaceri sau de vacanta.

“Suntem mandri ca putem oferi acest tip de serviciu in Romania, acest avion fiind printre putinele cu configuratie vip la un numar asa mare de locuri. Ne vom concentra pe extinderea si imbunatatirea continua a paletei noastre de servicii, pentru a fi la intaltimea oricarui tip de solicitare, mai ales ca piata a raspuns bine prezentei noastre, dupa primele masuratori”, a declarat Nicu Bita, general manager Alfa Air.

Printre clientii Alfa Air se numara companii multinationale, cluburi sportive, vedete si oameni de afaceri.

Compania Alfa Air Services Srl, parte a holdingului Alfa Group, activ in Bucuresti si in Romania de peste 10 ani, a fost infiintata la inceputul anului 2008, cu scopul de a aduce pe piata de “General Aviation” servicii intens cautate, mare parte din ele aproape inexistente in momentul actual in Romania.
Transporturile VIP si de ambulanta aeriana 24/7 sunt garantate de pilotii si echipajele atent recrutate si cu experienta de zbor indelungata. Intreaga noastra echipa va sta la dispozitie pentru confortul si siguranta dumneavoastra.

Oricand si oriunde, in tara si in strainatate, Alfa Air ofera flexibilitate maxima, adaptandu-si programul dupa cel al clientilor, pasagerii urmand doar sa faca rezervare si sa comunice ruta dorita. smartfinancial.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *