• Logistică
20160116: ROSARIO-Argentina:
20160116: ROSARIO-Argentina:

Echipa De Rooy, conducând pe anvelopele standard de camion off-the-road Goodyear ORD, a câștigat la clasa camioane în cursa Dakar 2016, sâmbătă, 16 ianuarie, Dakar-ul sau „Odiseea” după cum i se mai spune. Este vorba despre despre parcurgerea a aproximativ 9.000 de kilometri în 13 zile în cele mai grele condiții de teren din lume pe care Argentina și Bolivia le pot oferi. Odiseea este cunoscută ca fiind cea mai grea cursă din lume.
După ce a văzut provocarea de a fi în luptă cu peste 50 de camioane din întreaga lume, camionul Powerstar Iveco cu numărul 501 a luat onorurile la Rosario la finele celei mai provocatoare curse. Camionul echipat cu anvelopele de camion pentru aplicații off-the-road Goodyear ORD 375/90R22.5 și produse în Luxemburg a fost condus de pilotul Gerard De Rooy din Olanda, împreună cu coechipierul său Moises Torrallardona originar dinSpania și cu mecanicul Darek Rodewald din Polonia. Echipa De Rooy nu numai că a câștigat cursa, dar și camionul de suport de mare viteză, echipat cu anvelope Goodyear ORD și condus de Ton Van Genugten, a teminat cursa pe locul 5 la general.
Pentru Gerard De Rooy aceasta este ce-a de-a doua victorie la clasa camioane la Dakar după succesul din2012, dar este pentru prima dată când anvelopele de camion Goodyear echipează camionul câștigător.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *