• Știri

Noile zboruri vor fi operate cu retur in zilele de duminica: 19 si 26 Decembrie 2010, respectiv 9 si 16 Ianuarie 2011, pe urmatoarele destinatii: Chisinau – Timisoara – Chisinau; Odessa – Timisoara – Odessa; Lviv – Timisoara – Lviv; Chernivtsi – Timisoara – Chernivtsi; Timisoara – Venetia – Timisoara; Timisoara – Milano – Timisoara; Timisoara – Roma – Timisoara; Timisoara – Bologna – Timisoara; Timisoara – Atena – Timisoara.

„Zborurile suplimentare sunt operate in perioada care prezinta cel mai mult interes pentru pasagerii nostri care aleg sa isi petreaca vacanta de sarbatori acasa, oferind astfel mai multe posibilitati de a-si organiza deplasarile si de a calatori exact cand au nevoie”, declara Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Pentru a oferi mai multa flexibilitate pasagerilor si a evita cozile de la check-in, Carpatair recomanda utilizarea serviciului gratuit Web Check-in lansat din iunie 2010, care eficientizeaza timpul necesar indeplinirii formalitatilor de calatorie si simplifica considerabil intregul proces.

Biletele de calatorie Carpatair pot fi achizitionate online , prin accesarea adresei www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call-Center sau a agentiilor de turism

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa. Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania, oferind pasagerilor posibilitati de conexiune pentru orice destinatie operata de companie in mai putin de 20 min. smartfinancial.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *