• Știri

Carpatair va zbura catre cele doua destinatii din Italia de doua ori pe saptamana, lunea spre Milano si martea spre Roma. Intoarcerea se va face joia, respectiv vinerea, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Pentru lansarea noilor zboruri directe, Carpatair a pregatit preturi speciale ce pornesc de la 49 Euro+taxe pentru o calatorie one-way, biletele fiind deja disponibile la vanzare.

Zborurile nou anuntate vor fi efectuate cu aeronave de tip Fokker 70. Acestea au fost introduse recent in operare si au o capacitate de 72 de locuri, dintre care 12 business class, combinand tehnologia moderna, confortul deosebit cu performante de zbor excelente.

In prezent, zborurile pentru Milano si Roma sunt efectuate zilnic prin intermediul HUB-ului de la Timisoara. Prin lansarea zborurilor directe din Craiova, compania aeriana Carpatair isi extinde prezenta pe aeroporturile din Milano si Roma cu inca 4 zboruri saptamanale, ajungand astfel la 8 zboruri saptamanale pentru fiecare aeroport.

In Romania, Carpatair opereaza pe 10 aeroporturi interne, Craiova fiind al treilea oras dupa Timisoara si Bucuresti pentru care compania a lansat zboruri directe catre Italia.

Carpatair este compania aeriana din Romania cu cea mai mare frecventa de zbor intre Romania si Italia, operand cel mai mare numar de zboruri regulate in Italia. Luand in considerare orarul de vara anuntat, numarul zborurilor spre Italia ajunge la 110 zboruri one-way (55 cu retur) pe saptamana. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie ajunge astfel la 280/saptamana, spre 30 de destinatii si 6 tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *