• Știri

In plus, programul aloca retroactiv puncte de fidelizare pentru toate biletele achizitionate in cursul anului 2010, se arata intr-un comunicat al Carpatair, remis Ziare.com.

Prin intermediul programului de fidelizare, la fiecare calatorie cu Carpatair, membrii Clubului obtin un numar de puncte de fidelizare (Green Points), care se calculeaza in functie de distanta si pretul platit pe biletul de avion. Punctele sunt alocate atat pentru biletele Carpatair care au fost achizitionate prin intermediul website-ului Carpatair, cat si pentru cele achizitionate prin Carpatair Call Center sau prin intermediul agentiilor de turism.

Sistemul de rezervari Carpatair permite folosirea punctelor acumulate in mod automat la plata viitoarelor bilete de calatorie, in timpul procesului obisnuit de rezervare. Atunci cand clientul va acumula suficiente puncte pentru a achita integral biletele pe care doreste sa le rezerve, sistemul va semnala posibilitatea de a plati sub forma de puncte.

In plus, punctele acumulate pot fi folosite pentru zboruri gratuite cu Carpatair, atat de catre titularul contului de puncte, cat si de alte persoane, fara nici un fel de restrictii.

Programul Carpatair Green Club vizeaza diferite nivele, pe masura ce clientul acumuleaza un numar tot mai mare de puncte. Ca membru debutant, punctele se acumuleaza pe un Green Club Card, iar pe masura ce numarul lor creste, clientii pot deveni membri Premium sau VIP. Cu fiecare nivel beneficiile devin mai atractive, clientul avand acces la servicii preferentiale acordate exclusiv membrilor.

Green Club Premium Card ofera prioritate la Check-in, cinci kilograme de bagaj gratuit peste limita stabilita si o reducere de 15% din comisionul agentiei de turism partenere Air Service pentru orice pachet turistic ales.

Green Club VIP Card ofera prioritate la Check-in, 10 kilograme de bagaj gratuit peste limita stabilita si o reducere de 25% din comisionul agentiei de turism partenere Air Service pentru orice pachet turistic ales. In plus, membrul are acces gratuit in Business Lounge pe Aeroportul Traian Vuia din Timisoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *