• Logistică

Firma de curierat Cargus și-a extins serviciile de curierat în Polonia. Expansiunea survine acordului încheiat cu Vinted, cea mai mare platformă internațională de tip marketplace din Europa. Totodată, Cargus are în plan extinderea afacerilor și în Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Cehia și Germania.

Astfel, Vinted se alătură unui portofoliu de clienți internaționali din zona de e-Commerce și markeplace-uri importante, cărora Cargus le oferă o gamă completă de servicii de curierat. Cargus oferă companiei Vinted o gamă completă de servicii de curierat. Livrarea coletelor din România în Polonia, din Polonia în România, dar și pe piața internă, de la consumator la consumator. Utilizatorii vor putea accesa întreaga rețea Cargus SHIP & GO de aproximativ 3.000 de puncte fixe și lockere din România pentru predarea, ridicarea și returnarea unui colet.

Cargus își extinde serviciile de curierat în Europa

Cargus, pe piața din Polonia

Cargus, care este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de curierat autohtonă, a încheiat un parteneriat cu Vinted. Este cea mai mare platformă internațonală din domeniul fashion second-hand, care și-a început activitatea în România în luna mai a acestui an. Aceasta strategie va crește comerțul electronic transfrontalier și va conecta companiile și cumpărătorii de pe piețele europene.

„Suntem mândri că o companie atât de inovatoare și orientată spre creștere ne-a încredințat un rol atât de important. Acela de a fi furnizorul lor pentru servicii de curierat, încă de la debutul pe piața din România. Vom depune toate eforturile necesare pentru a oferi clienților Vinted o experiență de livrare excelentă, la standarde înalte de calitate. Adăugarea Vinted în portofoliul nostru de parteneri reprezintă încă un pas important. Atât pentru consolidarea prezenței noastre pe piața din Polonia, cât și pentru a deveni un jucător respectat pe piețele internaționale, în general.”, a declarat Oana Mandicescu, Chief Sales Officer Cargus.

Cargus își extinde serviciile de curierat în Europa

Vinted Marketplace, un partener solid pentru Cargus

Vinted Marketplace este cea mai mare piață internațională online C2C din Europa dedicată modei second-hand. Având o bază de membri în creștere de peste 80 de milioane de conturi înregistrate. Acoperă 19 piețe din Europa și America de Nord.

Cu misiunea de a face din second-hand prima alegere la nivel mondial, Vinted permite oamenilor să vândă și să cumpere haine second-hand și articole lifestyle unul de la celălalt. Cargus a intrat pe piața de curierat din Polonia în urmă cu aproximativ un an. A dezvoltat o infrastructură operațională complexă pentru a conecta companiile poloneze cu consumatorii români. De asemenea, Cargus a pus în funcțiune o facilitate cross-dock care eficientizează operațiunile de expediere. Oferă o capacitate maximă de peste 15 milioane de colete pe an și un interval de livrare de 24 – 72 de ore, în funcție de situație.

Sursă foto: cargus.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *