• Știri

DTZ Echinox a asistat Triton International Cargo in valorificarea proprietatii companiei. Aceasta este situata intr-o zona de top pentru segmentul distributiei si logisticii, avand standarde inalte de calitate ale constructiei. DTZ a oferit Cargus cea mai buna optiune pentru extinderea operatiunilor companiei. Avand in vedere cerintele complexe si specifice profilului activitatii de curierat: localizare prime in zona de nord, proprietate clasa A, parcare exterioara ampla, suprafata de birouri generoasa conectata cu spatiul de depozitare, acces rapid si termeni comerciali competitivi. 

Cargus a inchiriat un spatiu de depozitare si birouri de 5.000 mp in nordul Capitalei


„Implicarea intr-o tranzactie de nisa pentru segmentul logistic, unde optiunile de inchiriere au fost extrem de limitate, ne bucura foarte mult. Promptitudinea si inspiratia noastra s-au completat perfect  cu increderea si suportul extraordinare pe care le-am avut atat de la Triton, cat si de la Cargus.”, a declarat Rodica Tarcavu, directorul departamentului Industrial in cadrul DTZ Echinox.

Cargus a inchiriat un spatiu de depozitare in nordul Capitalei


In Romania, compania Cargus se afla in top 3 jucatori pe piata de curierat. Firma s-a desprins din compania DHL si a fost preluata de fondul de investitii ABRIS Capital Partner in octombrie 2012.
Triton International Cargo este o companie romaneasca infiintata in anul 1999. Business-ul ofera servicii de logistica si transport, in special pentru industria auto, branduri reprezentative: Subaru, Toyota, etc.
DTZ Echinox a intermediat tranzactii de peste 22,000 mp spatii de depozitare in ultimele 18 luni.  Printre clientii companiei se numara: M&M Militzer, E Van Wijk, Profi, UPS, Pioneer.

Sursă foto: Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *